به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، بر اساس گزارشهای ارائه شده، هیچ یک از استانها موفق به اجرای کامل برنامههای سازگاری با کم آبی نشدهاند، ولی به ترتیب استانهای بوشهر، خراسان جنوبی، همدان، هرمزگان، کرمان و سمنان با کمتر از ۲۰ درصد عقب ماندگی در اجرای اقدامهای مندرج در برنامههای مصوب، پیشروترین استانها در اجرای برنامههای سازگاری با کم آبی بودهاند.
استانهای قزوین، آذربایجانغربی، مرکزی، اصفهان و اردبیل، ضعیفترین عملکرد در اجرای برنامههای مصوب را از بین استانهای کشور تا پایان شهریور سال ۱۴۰۰ داشتهاند، با این حال گزارشهای عملکرد تفصیلی برای بررسی دقیقتر نقاط قوت و ضعف عملکرد استانها توسط کارگروههای استانی سازگاری با کم آبی در حال تهیه است.
این جلسه با حضور نمایندگان وزارتخانههای نیرو، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، کشور، سازمانهای برنامه و بودجه، حفاظت محیط زیست و هواشناسی تشکیل شد و دستگاههای مختلف عضو کارگروههای استانی سازگاری با کم آبی به تشریح عملکرد خود تا پایان شهریور سال جاری پرداختند.
به گزارش ایرنا، تشکیل کارگروه ملی سازگاری با کم آبی به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های نیرو، جهاد کشاورزی، کشور و صنعت، معدن، تجارت و سازمانهای حفاظت محیط زیست و برنامه و بودجه کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در جلسه مورخ ۶ اسفند۱۳۹۶ به تصویب هیات وزیران رسید.
هدف از تشکیل این کارگروه که بعدها سازمان هواشناسی کشور نیز به آن اضافه شد، هماهنگی و انسجام در برنامههای سازگاری با کم آبی در سطح کشور و متعادل سازی منابع و مصارف آب بوده است.