شهرکرد - ایرنا - همایش تکریم از جمعی از مادران و همسران شهدای چهارمحال و بختیاری روز یکشنبه همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین(س) در شهرکرد برگزار شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه فدایی دادن، مقام انسان را در پیشگاه الهی متعالی‌تر خواهد کرد، گفت: مادران شهدا به واسطه فدایی دادن فرزندان و پاره‌های تن خود ،همچون حضرت ابراهیم (ع) در مرتبه و جایگاه خلیل اللهی قرار دارند.

حجت‌الاسلام مهدی طاهری روز یکشنبه در همایش تکریم از مادران و همسران شهدای چهارمحال و بختیاری، صدقه دادن همپای موی سر و وزن فرزندان و نام نهادن فرزندان به نام غلام اهل‌بیت (علیهم‌السلام) را از جمله مصادیق نذر فرزند در فرهنگ ایرانی اسلامی دانست و افزود: مادران در بسط فرهنگ دینی در جامعه نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

وی تصریح کرد: انسان‌ها برای پیمودن مسیر کمال در منظومه معارف دینی و قرآنی و رسیدن به مقام متعالی ۲ راه پیش روی خود دارند که یکی از آنها، فدا شدن در مسیر مکتب الهی و قرار گرفتن در مقام شهید است که این مقام در نزد پروردگار جایگاه مهمی دارد.

طاهری در ادامه با اشاره به آیات قرآن کریم و قربانی شدن اسماعیل به دست پدرش حضرت ابراهیم (ع) یادآور شد: این پیامبر الهی علاوه بر فدا شدن در راه خداوند، حاضر به فدایی دادن در این راه شد و از این رو در جایگاه خلیل اللهی قرار گرفت.

وی مقام و مرتبه مادران شهید را نیز برابر با مقام خلیل اللهی بیان کرد و گفت: مادران شهدا برای حفظ ارزش‌های دین و انقلاب از فرزندان خود گذشتند و این مقام شایسته افرادی است که در دامان خود شهید پرورش داده و انسان‌های بلند مرتبه را به جامعه تحویل داده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فدایی دادن را در مقایسه با فداشدن بسیار مهم‌تر و با ارزش‌تر خواند و افزود: مادران شهدا با تاسی از بانوی بزرگی چون ام‌البنین (س)، پاره تن خود را برای ارزشی والا در مسیر دین خدا فدایی کردند.

وی همچنین با برشمردن فضایل اخلاقی همسر بزرگوار حضرت علی (ع) و مادر حضرت ابوالفضل (ع) یادآور شد: این بانوی بزرگوار از همان ابتدا فرزندان خود را نذر خاندان پیامبر(ص) نمود و آنان را برای فدا شدن در این راه آماده کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری نیز در این برنامه با اشاره به نقش بی‌بدیل زنان در به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی و حضور پررنگ آنان در صحنه‌های مختلف دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: زنان در دوران سازندگی ایران اسلامی نیز همراه مردان و در کنار فرزندان خود به ایفای نقش پرداخته‌اند.

فریبرز نجفی، وجود ۶ هزار و ۵۰۰ شهید زن و هشت هزار زن جانباز را نشانه‌ای از نقش‌آفرینی زنان در عرصه دفاع مقدس دانست و افزود: راه شهدا با حضور مادران و همسران شهدا تضمین شده است چرا که آنان به شیوه شهدا زندگی می‌کنند و الگویی مسلم برای شناخت راه شهدا به شمار می‌روند.

به گزارش ایرنا، به مناسبت سالروز وفات بانوی بزرگوار ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا با حضور جمعی از مسوولان استانی از ۶ مادر و همسر شهید چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.

از مجموع ۲ هزار و ۴۳۶ شهید چهارمحال و بختیاری، ۱۵ نفر شهدای زن هستند. همچنین استان دارای ۸۰۰ زن ایثارگر و ۳۷ جانباز زن است.