به گزارش روز یک شنبه گروه علم و آموزش ایرنا در این فراخوان که از سوی دفتر تدوین و راهبری اسناد و سیاستهای آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر شده آمده است: یکی از اهداف مهم در سیاستگذاری، برنامهریزی و تصمیمگیری در نظامهای آموزشی برای تحقق عدالت آموزشی و دسترسی عادلانه همه یادگیرندگان جامعه به فرصتهای آموزشی است، اما هنوز خلاءهای متعددی وجود دارد. خصوصاً جهت قبولی و کسب رتبه برتر در کنکور سراسری این موضوع بهشدت قابل رصد است.
علاوه بر این، همواره ارزیابی و بازطراحی سیاستها به فراخور زمان و اقتضائات نظام اقتصادی و اجتماعی محل تأمل بوده است و بهترین منظر برای این مهم، دستیابی به نگاه چندبعدی به مسئله است. ازاینرو بسیط نمودن دامنهی بحث به فراترکیب مطالعات موردی، شواهد و تحلیلهای آماری مؤثر در فهم مسئله، آسیبشناسی و بازخوانی شبکه عوامل مرتبط با موضوع عدالت آموزشی که دارای ابعاد سیاستی در طراحی مداخلات هدفمند هستند، بهمثابه سرمایهی دانشی برای دستیابی به دلالتهای سیاستی تلقی میگردد.
بنابراین اعلان نظر به اهمیت سیاست پژوهی و هماندیشی برای دریافت نظرات تخصصی، بهرهمندی از دانش ضمنی و یافتههای علمی صاحبنظران ارجمند، از کلیه خبرگان و پژوهشگران دعوت میشود، بهصورت اشتراکی یا مستقل همسو با ظرفیتهای نظام آموزش عمومی و عالی و همچنین سیاستهای آمایش آموزش کشور، در پردازش ابعاد مسئله "عدالت آموزشی؛ چیستی، چرایی، چگونگی" با دفتر تدوین و راهبری اسناد و سیاستهای آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی مشارکت نمایند.
کارشناسان مطالعات علمی و تخصصی و همچنین ایدههای کاربردی خود را تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ از طریق پست الکترونیک sci_policy@sccr.ir، ارسال کنند.
سلسله نشستهای تعاملی و پرداختن به مباحث تکمیلی، با حضور افراد و گروههای ارائهدهندهی مستندات برتر، منعقد خواهد شد.