به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، «عقیله» بانویی است که همسرش سال ۶۲ در عملیات والفجر ۱ در فکه شهید شد اما ایثار و فداکاری او با شهادت به پایان نرسید؛ حالا چند سالی است که همسر بخشی از کارهای نیکوکاری و حمایت و کمک به ایتام را به نیابت از این شهید والامقام انجام میدهد و حامی ۳۰ فرزند یتیم شده است.
سالروز وفات امالبنین مادر گرامی علمدار کربلا حضرت ابوالفضل العباس (سیزدهم جمادیالثانی مطابق با ۲۶ دی ماه) به نام روز تکریم از مادران و همسران شهدا نام گذاری شده است.
همسر شهید درباره خودش و اینکه چطور حامی ایتام کمیته امداد شد، میگوید: چند سال پیش در نماز جمعه همزمان با ماه مبارک رمضان در محمدشهر کرج، از طریق نیروهای کمیته امداد با طرح اکرام ایتام و محسنین آشنا شدم و متوجه شدم که من هم میتوانم حامی ایتام باشم. همان روز پنج فرزند یتیم را برای تحت حمایت گرفتم و شکر خدا به مرور و در حد توانم حمایت از بچههای بیشتری را بر عهده گرفتم.
وی افزود: من یک پسر به یادگار از همسر شهیدم دارم که یاد و نام همسرم را همیشه برای من زنده نگه میدارد. روحیه ایثار را از پدرش به ارث برده و چند سال قبل بود که یکی از ایتام کمیته امداد را به حمایت درآورد و این در حالی بود که آن زمان حتی شغل و درآمدی هم نداشت.
عقیله آثار حضور ایتام در زندگی خودش را ارزشمند عنوان کرده و میگوید: نمیتوان از کنار درخواست کمک به سادگی گذشت این به عقیده و قلب هر فردی بستگی دارد. برخی به توان مالی خودشان توجه میکنند اما من فکر میکنم خیرخواهی فطری است و در وجود هر کسی هست و همه دوست دارند کمک کنند. ممکن است برخی توان مالی کمک کردن نداشته باشند و یا برعکس کسی توان مالی داشته باشد اما روحیه کمک کردن نداشته باشد که باید جرقهای در قلبش زنده شود.
وی یادآور میشود: در محمدشهر خیریههایی برای کمک به مردم ایجاد شده و خدا را شکر میگویم قبلا به این خیریهها در حد توانم کمک میکردم و به لطف خدا و مردم به دلیل آنکه از قدیم در این منطقه بودم، مردم اعتماد دارند و کمکهایی را به امانت به من میرساندند تا به افراد نیازمند برسانم و کماکان این روال وجود دارد اما با فعالیت خوب مراکز نیکوکاری کارم کمتر شده است.
همسر شهید کمک کردن به ایتام را به عقیده و باور افراد مرتبط میداند در مورد برکات حامی ایتام بودن ادامه میدهد: وقتی خداوند میگوید در راه من هر کمکی انجام دهی من ده برابر به تو میدهم و مسلما وعده خدا حق است و من اثرات خیرخواهی را در زندگی خودم دیدم که لزوما مادی نیست و آثار معنوی ارزشمندی دارد. خداوند خیرخواهیهای بسیاری در مسیر زندگیام قرار داده که اینها را نتیجه و برکت کمک کردن میدانم.
همسرم قبل از شهادت به زلزلهزدگان کمک کرد
«عقیله» با یادآوری خاطرات زندگی با همسر شهیدش و نیکوکاری وی میگوید: زندگی من و همسرم کمتر از ۶ ماه به طول انجامید و در همین مدت از زندگی مشترک ما ۴۰ روز جبهه بود که به شهادت او ختم شد، در آن سال زلزله رخ داده بود و وسیله گرمایش خانهها علاءالدین و چراغ والور بود که همسرم گفت ما ۲ چراغ داریم و یکی را اهداء کنیم و همین طور بین ساعت مچی و ساعت روی طاقچه هم یکی را انتخاب کرد و میگفت از هر وسیله یکی نگه داریم کافی است و یا رختخواب هم اضافه داشتیم که برای اهدا به مردم زلزلهزده برد.
خانه ما یک اتاق از خانه پدری شهید بود
وی از سادهزیستی با همسر شهیدش میگوید: ما خودمان در یک اتاق زندگی میکردیم و آن زمان رسم بود که عروس در خانه مادر شوهر زندگی کند، خانه پدری همسرم ۲ اتاق داشت و که یک اتاق دیگر هم خانه برادر همسرم و همسر او بود و اینطور زندگیها در کنار هم بود، زندگی من و همسرم کوتاه بود و او سال ۶۲ شهید شد و پسرم هفت ماه بعد از شهادت همسرم به دنیا آمد؛ پسرم حالا یک دختر ۵ ساله و یک پسر یک ساله دارد. خدا را شکر میکنم که همسرم را در زندگی من قرار داد تا روحیه ایثار و فداکاری را به ما بیاموزد، خودش با ایثار جان و برای ما که توفیق شهادت نداشتیم با ایثار مال و کمک به ایتام.