محمدرضا عمرون روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۶ هزار و ۵۵۹ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان در سه حوزه قاچاق کالا و ارز، کالا و خدمات و بهداشت و درمان وارد شده است.
به گفته وی، درصد پروندههای وارده به تعزیرات حکومتی استان در حوزه قاچاق کالا و ارز ۳۹درصد، کالا و خدمات یک درصد و بهداشت و درمان چهار درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشت.
عمرون افزود: در این مدت سه هزار و ۹۹۵ پرونده در حوزه کالا و خدمات، یکهزار و ۷۸۰ پرونده در حوزه بهداشت و درمان و ۸۲۴ پرونده قاچاق کالا و ارز در تعزیرات حکومتی استان رسیدگی شد و متخلفان به پرداخت ۶۷۵ میلیارد و ۸۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت:هماکنون زمان رسیدگی به پروندههای تشکیل شده در شعب تعزیرات حکومتی استان در بخش کالا و خدمات ۲۰ روز، بخش کالای قاچاق ۷۵ روز و بخش بهداشت و درمان ۱۸روز است.
عمرون اظهار داشت: در این مدت یکهزار و ۸۸۹ بازرسی مشترک با حضور سایر نمایندگان مراجع نظارتی توسط ۳۳۶ گروه در استان انجام شده است که در این بازرسیها ۱۸۱پرونده تخلف تشکیل و ۱۳۷ واحد دارای تخلف شناسایی شد.
به گفته وی، این گشتهای مشترک از ابتدای مهرماه سالجاری با حضور روسای شعب تعزیرات حکومتی انجام شد و گشتهای مشترک با سایر دستگاههای اجرایی نیز به صورت جداگانه اجرا شده است.
وی از مردم خواست تا گزارشهای خود را در خصوص تخلفات اقتصادی به ستاد خبری ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و یا سامانه ثبت شکایات tazirat۱۳۵.ir اعلام کنند.
در استان چهارمحال و بختیاری ۶ شعبه تعزیرات حکومتی در شهرهای شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل و فارسان و پنج هیات رسیدگی به تخلفات صنفی فعال است.