احمد سفری روز دوشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار گناباد افزود: باید ضمن استمرار بازرسی های دوره ای و برخوردهای تعزیراتی از واحدهای صنفی، برخوردهای تعزیراتی باید تاثیر خود را در کاهش تخلفات در بازار نشان دهد و واحدهای صنفی متخلف بعد از بازرسی نخست دوباره مورد بازرسی قرار گیرند و در صورت تکرار تخلف با آنها برخورد قضایی شود.
وی با اشاره به انتقاد مردم از افزایش قیمت کالاها از جمله میوه و ترهبار و دوگانگی در قیمت کالای مشابه و استفاده نکردن از نشان (اتیکت) در برخی واحدهای صنفی ادامه داد: باید با افزایش نظارتها و برخورد قاطع با گرانفروشان و کم فروشان در بازار انگیزه تخلف و فروش گران کالا کاهش یابد.
معاون فرماندار گناباد خواستار استفاده از ظرفیت سایر ادارات عضو ستاد تنظیم بازار برای تامین زیرساختها و امکانات و رفع کمبودهای نظارت و بازرسی بر توزیع کالاها و خدمات شد.
مسوول گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم با اشاره به انجام پنج هزار و ۴۸۶ مورد بازرسی از واحدهای صنفی آرایشی، بهداشتی و مواد غذایی این شهرستان از ابتدای سالجاری گفت: ۹۱۲ اخطار برای واحدهای صنفی متخلف صادر و ۴۲ واحد که موازین بهداشتی را رعایت نکرده بودند، مهروموم شدند.
حسن مردانی افزود: سه هزار و ۶۲ کیلوگرم مواد غذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و تقلبی نیز در این مدت معدوم شدند.
مهدی رضازاده رییس اداره تعاون روستایی گناباد هم از تامین و توزیع ۵۰۰ تن انواع برنج، قند و شکر و ۲۴۵ تن گوشت منجمد برای تنظیم بازار این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و دو برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی نیز با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.