علی پورافضلی سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۵۰ کیلومتر از این شبکه دارای فرسودگی شدید و بسیار حاد و شکستگی بوده و ظرفیت دفع پساب را ندارد.
وی با بیان اینکه طرح اصلاح شبکه فاضلاب خرمشهر در اولویت کاری قرار دارد افزود:اصلاح خطوط فرسوده شبکه فاضلاب خرمشهر به طول چهار کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در چهار جبهه کاری در حال اجرا است.
پورافضلی اظهار داشت:پیمانکاران در مناطق مختلف همچون خیابانهای نقدی، ستایش جنوبی، فردوسی، اردیبهشت و قسمتی از کوت شیخ و کوی نیرو مشغول اصلاح شبکه فاضلاب هستند.
وی به اصلاح ۲۳ نقطه از شبکه فاضلاب خرمشهر در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: اصلاح شبکه مناطق کوت شیخ، سهند، میثم تمار، سهراب و اردیبهشت در برنامههای آینده قرار دارد.
پورافضلی با اشاره به لایروبی شبکه فاضلاب خرمشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۶۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب خرمشهر توسط سه گروه عملیاتی پیمانکار در مناطق مختلف عمدتا در منطقه ۱۲۰ هکتاری ، پیش ساخت، کوت شیخ لایروبی شد.
وی نبود شبکه جمع آوری آبهای سطحی را از مشکلات جدی خرمشهر بیان کرد و گفت: نبود شبکه جمع آوری آب باران موجب خسارت جدی به تاسیسات شبکه فاضلاب به خصوص ایستگاههای پمپاژ می شود.
معاون بهرهبرداری شبکه فاضلاب خرمشهر احیاء و لایروبی انهار بزرگ شهرستان خرمشهر را از راهکارهای دفع آب باران در این شهر بیان کرد و افزود: از آنجا که ارتفاع خرمشهر از سطح دریا پایین تر است استفاده از نهرهای بزرگی چون نهر چاسبی، نهر النصر، خلیفه، کوت شیخ و ۱۲ نهر محرزی که به رودخانه منتهی می شوند برای دفع آب باران ضروری است.
به گزارش ایرنا ۷۰ درصد شبکه فاضلاب خرمشهر فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد.
مناطق کوی بهروز، کوی آریا، خیابان هنگام، خیابان کیش، کوی سوم خرداد، کوی طالقانی، مولوی، کوت شیخ، عباره، سرحانیه، کوی فرشید و بازار صفا از مناطق بحرانی خرمشهر در فصل بارندگی هستند.