احمد خاکزاد سه شنبه در جلسه بهبود کیفیت سوادآموزی شهرستان کازرون فارس عنوان کرد: ما به عنوان شهروند نسبت به همشهری بیسواد خود احساس مسئولیت کنیم.
معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور بیان کرذ:برای دوره های سوادآموزی (سوادآموزی، تحکیم و انتقال) از ۱۷۰ کتاب، محتوا و رسانه آموزشی استفاده می شود، تا با روش های متنوع بتوان سوادآموز را جذب کرد و نگهداشت.
خاکزاد با اشاره به اجرای آزمایشی آیین نامه اجرایی مدارس گفت: در این آیین نامه برای هر کدام از ارکان مدرسه در حوزه سوادآموزی هم مسئولیت هایی در نظر گرفته شده که با اجرای مناسب آن می توان پایگاه اطلاعاتی دقیقی بدست آورد.
معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور ادامه داد: اگر می خواهیم باسوادی را شتاب ببخشیم باید شرکای خود را، برای شناسایی افراد بی سواد، افزایش دهیم که مهمترین و در دسترس ترین آنها مدیران مدارس هستند.
او با اشاره به اینکه میزان باسوادی در کل کشور در کل گروههای سنی (۶ سال به بالا) حدود ۹۰ درصد و در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله ۱۰۰ درصد است، اظهار داشت: میزان باسوادی در استان فارس بالاتر از میانگین کشوری و در شهرستان کازرون بالای ۹۷ درصد است.
معاون امور آموزشی نهصت سواداموزی کشور با بیان اینکه مقدار حداقلی باقیمانده پراکندگی بسیار بالایی دارند، افزود: این افراد انگیزه چندانی هم برای شرکت در کلاس های سوادآموزی ندارند، بنابراین کار سوادآموزی پرهزینه شده است.
خاکزاد خواستار توجه بیشتر به کلاس های سوادآموزی شد و بیان کرد: باید با برگزاری دوره های آموزشی مختلف آموزش دهنده های نهضت را توانمندتر سازیم.
وی به نقش مهم مراکز محلی یادگیری اشاره کرد و اظهار داشت: این مرکز کانونی برای ارائه آموزش های مختلف به افراد کم سواد و بی سواد هستند.
کازرون در غرب استان فارس است و حدود ۱۲۰ کیلومتر با شیراز فاصله دارد.