به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا ، دکتر عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در جریان برگزاری این رویداد گفت: همه کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه برای اشتغال نیازمند استفاده از استارتاپها هستند و از این طریق میتوانند تا حدودی مشکلات بیکاری کشور را برطرف کنند.
وی با بیان اینکه نخبگانی که وارد عرصه استارتآپ ها میشوند، هدفشان ثروتاندوزی نیست بلکه دغدغه رفع مشکلات و نیازهای اساسی جامعه را دارند. افزود: نخبگانی که در این جمع حضور دارند فرزندان شهدا و ایثارگرانی هستند که پدرانشان در جبهه با جسمشان از کشور دفاع کردند و امروز فرزندان آنها با علمشان از کشور صیانت میکنند.
"حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات دریافت میکنند و در این بین خدمات درمانی به صورت مستقیم به حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر ارائه میشود و روزانه بیش از ۵۵ هزار نفر از ایثارگران و خانواده آنها از مراکز درمانی استفاده میکنند."
وی افزود: ما در زمینههای «ارتقای سلامت»، «تسهیل خدمات و آموزش آن» و همچنین «کاهش هزینههای درمان» از استارت آپها میخواهیم که وارد عمل شوند. امروز میتوانیم این ادعا را داشته باشیم که متخصصترین پزشکان خاورمیانه در کشورمان هستند که بیماران از کشورهای مختلف برای درمان به ایران سفر میکنند زیرا متوجه قابلیتهای خاص متخصصین ما شدهاند. در ارتباط با تجهیزات پزشکی باید از باکیفیتترین تجهیزات پزشکی برای مردم به ویژه ایثارگران استفاده کنیم.
عادل مهری مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر نیز در این مراسم با بیان این که بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرحهای خلاقانه استارتآپی به صورت مادی و معنوی حمایت میکند، گفت: تعاملات خوبی با معاونت علمی درخصوص حمایت از شرکتها و طرحهای استارتآپی که از سمت بنیادها و نیروگاهها معرفی میشوند، داشتهایم. همچنین در سطح استانها با پارکهای علمی و فناوری دانشگاهها، مراکز رشد و مراکز مرتبط در این حوزه ارتباط برقرار کردهایم.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر افزود : حمایتها صرفاً مالی نخواهد بود و علاوه بر آن، حمایت اصلی معرفی طرحها و صاحبان طرح به مراکز رشد، دانشگاهها و حتی مراکز اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران است که خوشبختانه سازمانهای تابعه بنیاد در این زمینه اعلام آمادگی کردهاند.
دومین رویداد ملی «استارتآپهای سرآمدان شاهد و ایثارگر» با محورهایی همچون فرهنگسازی، اطلاعرسانی و مستندسازی در قالب نرمافزارها، اپلیکیشن ها و بازیهای رایانهای، خدمات آموزشی، خدمات اداری در سازمان، سلامت، مراقبتهای سالمندی و امور جانبازان، امداد و نجات، گردشگری و هتلداری، بانکی و بیمهای، کشاورزی و دامداری، اشتغال و مسکن برگزار شد.
در پایان این رویداد از تینا اکبرزاده برای طرح «اسانس گل»، حسین باباجانیان بیشه برای طرح «الگوریتم پایش سلامت سازه پل»، کاوه دارابی برای طرح «بازیافت گل معدنی چاه نفت»، محمدطاهر خطی دیزآبادی برای طرح «لباس هیدروتراپی»، محمدرضا لقمانی برای طرح «دست مصنوعی»، سیده صفیه سیادت برای طرح «قندک»، حسین بهبود برای طرح «سلامت التراسونیک» و مهدی رحیمی ابوخیلی برای طرح «کپسول کود» به عنوان طرح های برتر تقدیر شد.