سبزوار- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: ۲۵۰ تن قارچ خوراکی از نوع دکمه‌ای از ابتدای امسال در ۱۲ واحد این شهرستان تولید و روانه بازار شده است.

علی اصغر امانیان روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک واحد پرورش قارچ در سبزوار به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک حدود پنج هزار مترمربع فضای پرورش قارچ در شهرستان سبزوار وجود دارد.

وی اظهار داشت: همچنین پرورش قارچ گانودرما برای نخستین بار در ماههای گذشته با ظرفیت تولید سالانه ۵۰ تن در این شهرستان آغاز شده است که این نوع قارچ بدون نیاز به آب و فقط با رطوبت تولید شده و ماندگاری بیشتری دارد.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: پرورش و تولید قارچ خوراکی از مشاغل زودبازده است که در فضای کوچک و با هزینه کم قابل راه اندازی است و در تامین امنیت غذایی نیز اهمیت زیادی دارد.

امانیان افزود: قارچ خوراکی محصولی زودبازده است که کشت آن به علت شاخص های اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.

سبزوار ۳۵ هزار هکتار کشتزار، ۱۶ هزار هکتار عرصه باغی و حدود ۲۰ هزار بهره بردار کشاورزی دارد.

این شهرستان در ۲۳۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است.