عبدالحمید عباس شیاری پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ضرورت جمع آوری دستگاه های استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز(ماینر) افزود: با کشف این تعداد مزرعه استخراج ارز دیجیتال تعداد چهار هزارو ۱۵۰دستگاه ماینر در کلانشهر اهواز ضبط شده است.
وی افزود:اختلاف هزینه برق مصرفی برای تولید رمزارز با قیمت جهانی و سود قابل توجه از این روش ، باعث بکارگیری گسترده ماینرهای غیرمجاز شده که با تلاش نیروی انتظامی و دستگاه قضائی و همیاری مردم از ابتدای سال جاری تاکنون این تعداد مزرعه استخراج ارز دیجیتال غیرقانونی در کلانشهر اهواز کشف شده است.
شیاری ادامه داد: در سالهای اخیر مجموعه برق اهواز با تمام توان در تلاش بوده تا با اصلاح ساختاری شبکه و بکارگیری تجهیزات نوین و اجرای طرحهای تاب آوری شبکه و مقابله با استفاده غیرمجاز از برق، خدمات پایداری در اختیار شهروندان قرار دهد لذا از شهروندان انتظار داریم با رعایت الگوی مصرف و کمک به شناسائی دارندگان برق غیرمجاز و دستگاههای استخراج رمز ارز غیرقانونی ما را در برخورداری از شبکه ای پایدار و با ولتاژ کیفی یاری کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز تصریح کرد : متاسفانه تمایل به استفاده از دستگاههای استخراج رمز ارز و برق غیرمجاز در مناطق کم برخوردار بیشتر مشهود است و ضرورت دارد با استفاده از ظرفیتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کنار اقدامات فنی نسبت به جمع آوری و مقابله با مزارع استخراج غیرمجاز در این مناطق اقدام نمود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز خاطرنشان کرد: همشهریان میتوانند با همکاری در شناسایی و کشف دستگاه های ماینر غیرمجاز به حفظ پایداری شبکه برق و ارائه خدمات مطلوب کمک کرده و تا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی دریافت کنند.
شهروندان برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق « اپلیکیشن برق من » ، « سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat » و نیز با شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ جهت ثبت گزارش های مردمی برای معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.