برپایه مطلب دریافتی ایرنا، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در حاشیه آیین امضای تفاهم نامه مذکور عنوان کرد: تفاهم نامه تاسیس پارک علم و فناوری کشاورزی در فارس، در راستای اهداف و سیاستهای دولت مردمی در جهت دهی سرمایه های اجتماعی به سوی کسب و کارهای دانشبنیان و نیز به منظور گسترش زیرساختهای توسعه فناوری و حمایت از فعالیتهای دانشبنیان و توسعه ساختارها و زیربناهای لازم برای رشد فعالیتهای دانایی محور بخش کشاورزی منعقد شد.
مجنبی دهقان پور با بیان اینکه یکی از رویکردهای اصلی این سازمان افزایش ضریب نفوذ علم و دانش در حوزه کشاورزی است، گفت: قرارگرفتن در محیط های علمی باعث خرسندی است چرا که دستیابی به مدیریت های مطلوب و مناسبتر در سطح فعالیتهای تولیدی از رهگذر علم و دانش محقق می شود.
وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی استان فارس پتانسیل ها و قابلیتهای مطلوبی دارد،بدون ذکر عدد و رقم اضافه کرد: رتبه اول محصولات باغی، رتبه دوم تولیدات زراعی و رتبه چهارم تولیدات دامی در کشور و در مجموع رتبه دوم تامین امنیت غذایی، متعلق به استان فارس است.
وی به تنگناهای بخش کشاورزی از جمله تغییرات اقلیمی نیز گریزی زد و افزود: ضریب نفوذ فناوری در بخش کشاورزی ایران حدود ۶ درصد است که در مقایسه با کشورهای پیشرفته در کشاورزی این ضریب پایین است.
دهقان پور با اشاره به اینکه ارتقای بهره وری ودستیابی به کشاورزی پایدار، از رهگذر کشاورزی دانش بنیان امکان پذیر است، اظهار کرد: بر همین اساس باید از تجارب و درس آموخته ها استفاده کنیم و یکی از این مکان ها پارک علم و فناوری است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها از برنامه های پیش رو است چرا که تحول در بخش کشاورزی با توسعه افقی امکان پذیر نیست این امر با توسعه عمودی از رهگذر علمی کردن بخش کشاورزی باید دنبال شود.