محمود رضایی کوچی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در پهنه جغرافیای استان فارس و در بسیاری از مناطق شاهد توسعه صنعتی هستیم افزود: این در حالیست که صنعتگران و سرمایه گذاران موضوع برق را به عنوان یک الزام به ما یادآوری میکنند و خواهان توسعه زیرساختهای برق برای پیشبرد فعالیتهایشان هستند. از مدیران شرکت های برق انتظار داریم که تدابیر لازم را در این زمینه اتخاذ و برای تامین برق صنعتی شدن استان فارس تلاش کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس، ادامه داد: متأسفانه هنوز هم بسیاری از شهرستانها و مناطق مسکونی در استان فارس نیاز به توسعه زیرساختها در حوزه برق دارند و برخی از شهرستان ها از این مشکل رنج می برند.
وی با اشاره به برخی زمینه ای دیگر مصرف برق در حوزه ساختمان گفت: در بحث نهضت ملی مسکن مقرر شده که طی چهار سال بیش از ۲۶۰هزار واحد مسکونی احداث شود. بدون شک این واحدهای مسکونی نیاز به برق دارند و زیرساختهای لازم در این زمینه بایستی توسط وزارت نیرو و شرکت های برق استانی و شرکت های برق منطقهای ایجاد شود.
رضایی کوچی در رابطه با عدم توازن بین جنوب و شمال استان در تأمین برق هم گفت: در حال حاضر توزیع برق به صورت شبکهای صورت میگیرد و برق تولید شده از طریق شبکه به جاهای دیگر منتقل و بین مصرف کنندگان توزیع میشود. اما میزان مصرف برق در مناطق مختلف متفاوت است و برق بر اساس میزان مصرف مناطق توزیع میشود. به عنوان مثال در جنوب استان فارس به دلیل رشد صنایع مصرف برق بیشتر است.
این مسوول با بیان اینکه افزون بر حوزه های صنعت و بخش های مسکونی بسیاری از چاههای کشاورزی در استان فارس هم نیاز به برق دارند، گفت: زمانی که برق مورد نیاز برای کشاورزان تأمین نشود، مردم از سوخت جایگزین مانند گازوئیل استفاده می کنند اما گران بودن گازوییل و شرایط دشوار انتقال آن، کشاورزان را با مشکلات متعددی روبهرو می کند. بنابراین نیاز است که با تقویت شبکههای فرادست و ایجاد پست های فرادست توسط شرکتهای برق منطقه ای این مشکلات به حداقل برسد.