معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه کرج شامگاه پنجشنبه در حاشیه برگزاری نمایشگاه تخصصی پوشش اسلامی ایرانی شهر کرج گفت: ترویج فرهنگ پوشش ایرانی و اسلامی نخ اصلی و تار و پود بنیادین را در سیاستگذاری های این رویداد فرهنگی تشکیل داده است.
غفور قاسم پور افزود: این اولین تجربه ای بود که در قرارگاه اجتماعی امور زنان و خانواده شهرستان کرج، قیچی کار را به بانوان سپردیم تا خودشان متولی اجرا در ترویج فرهنگ پوشش و حجاب باشند.
فرماندار کرج بیان کرد: ظرفیت ها و پتانسیل های منحصر به فردی در طراحان جوان شهرستان کرج وجود دارد که باید دیده شود و با سیاستگذاری فرهنگی به آن جهت داده شود تا اهداف عالی در حوزه عفاف و حجاب را در بطن جامعه شاهد باشیم.
معاون استاندار البرز گفت: با تشکیل قرارگاه اجتماعی امور زنان و خانواده، پیگیری مطالبات این قشر در شهرستان کرج در دستور کار قرار گرفته است و این بار به جای تشکیل جلسات صرف، سعی شده تا میدانی وارد عرصه ی اجرا بشویم.
قاسم پور ادامه داد: دستگاه های فرهنگی نقش اصلی را در ترویج فرهنگ زندگی ایرانی – اسلامی ایفا می نمایند و حوزه پوشش تنها قطعه ای از پازل گسترده فرهنگ است، هر چند قطعه ای کوچک با تاثیری شگرف در جامعه که نقصان در آن چهره فرهنگی شهر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی افزود: این گام کوچک بانوان انقلابی شهر کرج سرآغاز گام های بزرگ تری در امور اجتماعی و فرهنگی کلانشهر کرج خواهد بود.
فرماندار کرج از تمام بانوان فعال در قرارگاه اجتماعی امور زنان و خانواده شهرستان کرج و دستگاه های متولی از جمله سپاه ناحیه امام حسین (ع) کرج، اتحادیه پوشاک شهرستان و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز که در برگزاری این رویداد فرهنگی مشارکت داشتند؛ قدردانی کرد.
مشاور و مسوول امور بانوان و خانواده فرمانداری کرج نیز گفت: این نمایشگاه یک رویداد تخصصی است؛ افراد متخصص حضور پیدا می کنند تا کارکردهای تخصصی برای آنها داشته باشد و فضای حرفه ای را تجربه کنند.
سپیده غفاری افزود: هر چند میوه همکاری و تعامل بین تولید کننده و طراحی برای مردم جامعه خواهد بود و این اتفاق و برای جامعه و شهرمان ثمر بخش خواهد بود.
وی با بیان اینکه استقبال برای حضور در نمایشگاه پوشش ایرانی اسلامی کرج بالا بود، افزود:این جشنواره برای کسانی که می خواهند در حوزه مد و لباس یاد بگیرند یا با همکاران و هم صف های خودشان همکاری مشترک در تولید داشته باشند مفید خواهد بود.
وی ادامه داد: جامعه هدف ما تولید کنندگان و طراحان هستند و البته ثمره این تعامل به جامعه برمی گردد و برای مردم خواهد بود.
غفاری بیان داشت: طراح، یک هنرمند است نه مزون دار، او می تواند طرحی را تولید کند. در واقع طراح یک صنعت گر یا تولیدکننده نیست وقتی یک طراح می خواهد هم تولید کند و از آنجایی که توان رقابت با تولیدکنندگان بزرگ را ندارد به یک تولید کننده خرد تبدیل می شود و چون تمرکز بر طراحی حرفه ای ندارد یک طرح ضعیف ارائه خواهد داد.
وی گفت: دوخت های اصیل ایرانی همچون رشتی دوزی، بلوچ دوزی و.. دوخت های ظریفی هستند که تلفیق آنها با طرح های مدرن و نمونه های روز طرح های جدیدی را خلق و به تولید می رساند.
غفاری ادامه داد: جشنواره پوشش ایرانی، زبان دیگر ما در عرصه های مختلف است و لباس های سنتی ما نشانگر تجلی تفکر و فرهنگ ما است.
وی خاطرنشان کرد: تولید کننده طراح حرفه ای را انتخاب می کند چون می داند طراح چارچوب اصلی طرحی را یاد گرفته اما سلیقه بازار را نمی داند. کارکرد این نمایشگاه بی شک برای طراح است چون آثار همکارانش را می بیند و باعث رشد و خلاقیت شده و ایده ها در ذهن اش شکل می گیرد.
غفاری افزود: البته که پرداختن به طرح های انتزاعی و مفهومی شاید در طراحی به جذابیت بصری کمک کند اما در اجتماع کاربرد نخواهد داشت.