به گزارش روزیکشنبه ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، سلیمان رنجبری افزود: این مدت همچنین برای ۱۴۲ نفر از اتباع خارجی دیگر نیز روادید اشتغال در قشم صادر شده است.
وی ادامه داد: در سال جاری ۱۱۰ نفر از اتباع خارجی غیر مجاز که در جزیره به صورت غیرقانونی اشتغال پیدا کرده بودند، شناسایی و به مراجع مسوول معرفی شدند.
مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی منطقه آزاد قشم در ادامه تصریح کرد: ۳۰۴ نفر از جویندگان کار در جزیره قشم از سوی این مدیریت به کارفرمایان معرفی شدند که ۱۷۹ نفر از آنان به کار مشغول شدند..
وی خاطرنشان کرد: امسال یک هزار و ۶۲۰ نفر برای اولین بار در قشم بیمه شدند و ۱۳۳ نفر نیز از تسهیلات بیمه بیکاری استفاده کردند.
رنجبری افزود: از ۲۳۳ فقره شکایت واصله به این مدیریت درخصوص روابط کار در سال جاری، ۱۳۹ پرونده منجر به صدور رای و تصمیم گیری از طرف هیات رسیدگی شد و ۹۴ پرونده نیز با تلاش این هیاتها به سازش دو طرف ختم شده است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.