به گزارش ایرنا ، عطیه رزازی روز یکشنبه با اعلام این مطلب افزود : گروه دیگری از مواد غذایی که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارند، مواد غذایی حاوی پروتئین است که چه به صورت حیوانی مانند انواع گوشتها و چه به صورت گیاهی همانند حبوبات و مغزها باشد، عملکرد سلولهای بدن را برای مقابله با بیماریها افزایش میدهند.
مصرف ویتامین D با مشورت پزشک و کارشناسان بهداشتی
به گفته این کارشناس، مصرف غذاها و مواد غذایی غنی شده با ویتامین D و یا استفاده از مکمل های ویتامین D با مشورت پزشک و کارشناسان بهداشتی، می تواند باعث تقویت و عملکرد بهتر سلول ها در مقابله با این بیماری و کاهش عوارض ناشی از ابتلا به ویروس کرونا شود.
وی با بیان اینکه هر فرد روزانه باید به طور معمول، هشت لیوان آب و مایعات مناسب دریافت کند، توصیه کرد که نیمی از مایعات از آب ساده تامین شود.
رزازی یادآورشد: آبرسانی مناسب برای حفظ سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است و برای تمایل به مصرف مایعات، می توان برش های خیار، نعناع، لیمو یا پرتقال را به یک لیوان آب اضافه کرد.
نوشابه ها و نوشیدنی های شیرین، ممنوع یا محدود
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه به دلیل داشتن قند زیاد در نوشابه ها و نوشیدنی های شیرین، مانند نوشابه های صنعتی، آب میوه های صنعتی و شیرهای طعم دار، مصرف آن ها که موجب تحریک و تضعیف سیستم ایمنی می شود، توصیه نمی شود و یا باید مصرف آن ها را محدود کرد.
وی افزود : باید از نوشیدن مقادیر زیاد قهوه، چای و بویژه نوشابه های کافئین دار و نوشیدنی های انرژی زا خودداری کرد زیرا ممکن است به کمبود آب بدن منجر شود.
رزازی با اشاره به اینکه چای کمرنگ و انواع دمنوش های گیاهی، در حد متعادل توصیه می شود؛ افزود: بعضی مواد غذایی و نحوه طبخ نامناسب آن ها باعث افزایش عوامل التهابی در بدن میشوند و عملکرد سلولهای بدن را در مقابله با عوامل بیماریزا ضعیف میکند.
وی یادآورشد : استفاده از چربیها، به ویژه چربیهای اشباع که در دمای معمولی جامد می باشد و غذاهای فراوری شده که حاوی نمک، چربیهای ترانس و نگهدارندهها هستند میتواند باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن گردد.