اسلام‌آباد - ایرنا - به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز زن، بانوان فرهیخته پاکستانی با حضور در همایش "بررسی کرامت زن و کارکردهای عفاف در عصر حاضر" به میزبانی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در شهر «لاهور» بر پیروی از اسوه حسنه حضرت‌ام ابیها تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، گردهمایی میلاد باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها روز یکشنبه به همت خانه فرهنگ کشورمان در لاهور مرکز ایالت پنجاب برگزار شد.

شرکت کنندگان در این همایش شخصیت بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) را محور اتحاد مسلمانان دانسته، آن را سرمنشاء آرامش و زندگی اخلاق مدارانه در سایه حجاب اسلامی عنوان کردند.

«جعفر روناس» رئیس خانه نمایندگی فرهنگی کشورمان در لاهور با تبریک روز زن به بانوان پاکستانی در سراسر این کشور همسایه گفت: در عصر حاضر جامعه غرب با شعارهای فریب کارانه در ادعای خود برای رسیدن به آزادی و برابری بین زن و مرد به قهقرای ظلمت سقوط کرده است.

خانم «مریم عنایتی» همسر سرپرست سرکنسولگری ایران در لاهور نیز در این همایش گفت: به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) از دامن زن، مرد به معراج می‌رود. زنان مسلمان در ایران ثابت کردند که حجاب محدودیت نیست.

وی تاکید کرد: فتح قلّه‌های پیروزی و افتخار در عرصه‌های علمی، هنری و ورزشی و بسیاری دیگر از رشته‌ها، از سوی بانوان محجبه این موضوع را به اثبات رسانده است.

خانم «خالده امجد» از اساتید دانشگاه پنجاب پاکستان نیز به بیان جایگاه حضرت مریم و حضرت فاطمه زهرا در اسلام از نگاه علامه اقبال لاهوری پرداخت.

خانم «رباب رضوی» از فعالان مذهبی پاکستان با اشاره به اهمیت تبعیت از سنت فاطمه زهرا (ع) برای بانوان عصر حاضر گفت: نگاهی کوتاه به زندگی حضرت فاطمه (س) نشان می‌دهد که حجاب و عفاف اسلامی از یک طرف نقش مهمی در زندگی ایشان داشته است و از طرف دیگر ایشان اکثر در خانه به خانه داری و تربیت کودکان و فرزندان و شوهر داری می‌پرداختند.

خانم «سیده موسوی» از پژوهشگران مذهبی، ضمن تجلیل از امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در توجه به مقام و منزلت زن در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: زنان ایرانی به برکت اسلام اهل بیت (ع) به پیشرفت‌های قابل توجهی رسیده‌اند.

«سیده سائره جعفری» مدیر حوزه علمیه زینبیه در لاهور نیز گفت: در دنیای مادی گرا و مادی پرست امروزی که زنان مسلمان تحت تاثیر تبلیغات غرب به غفلت دچار شده‌اند نیاز هست که با پیروی از زندگی حضرت فاطمه زهرا برای خود و خانواده‌شان آرامش به ارمغان بیاورند.

دکتر «نبیره عندلیب» مدیر حوزه علمیه سراجیه از اهل سنت گفت: اسلام در همه موضوعات اجتماعی به بانوان حقوقی اعطا کرده و این حقوق در راستای جنس زنانه و ظرافت‌های آن داده شده است.

خانم «نورید فاطمه» از مجریان شبکه‌های تلویزیونی پاکستان نیز با اظهار خرسندی از برگزاری مراسم میلاد حضرت زهرا در خانه فرهنگ ایران گفت: این محفل نورانی که نمایندگان همه مذاهب اسلامی در آن حضور دارند نشان می‌دهد که حضرت فاطمه (س) همانند شمعی است که میتواند همه را به دور هم جمع کند و همه از فیوضات آن حضرت بهره مند شوند.

دکتر «سکینه مهدوی» پژوهشگر مذهبی با تببین شخصیت حضرت فاطمه (س) گفت: حضرت فاطمه از این نظر برای ما الگو هستند که نه تنها همسری مهربان برای علی بودند و فرزندانی همچون حسن و حسین را تربیت نمودند بلکه در نبود مادر برای پیامبر یعنی پدر بزرگوارشان هم نقش یک مادر را ایفا کردند به نحوی که لقب‌ام ابیها را از پیامبر دریافت کردند.