به گزارش ایرنا، عاطفه خادمی، شامگاه یکشنبه با زینت السادات امامی، هنرمند پیشکسوت نگارگری در اصفهان دیدار و گفتوگو کرد.
وی در این دیدار که به مناسبت سالروز تولد حضرت زهرا(س) و روز زن و مادر صورت گرفت، اظهار داشت: در سفر به اصفهان به نیابت از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خانم امامی، هنرمند فرهیخته و متعهد تقدیر شد.
خادمی افزود: با شرح حال و توصیفی که از این هنرمند شنیدم، حق ایشان آنطور که باید، ادا نشده است و من خود را بعنوان یک فعال حوزه زنان و خانواده، به نوعی در این فضا مقصر میدانم.
وی، هنرمندانی مانند خانم امامی را سرمایهای برای کشور، بانوان و هنر متعهد اسلامی توصیف و اضافه کرد: این بانوی هنرمند، عمر خود را در مسیر جهان بینی و آرمانی که داشته صرف کرده است و اکنون نیز با علاقه و باور به این مسیر، بازهم تمایل به حرکت در این زمینه دارد تا کار خود را به سرانجام برساند.
وی اظهار امیدواری کرد که این دیدار زمینهای برای جبران کمکاریهای گذشته باشد و بستری بمنظور استفاده هرچه بیشتر از وجود هنرمندان فراهم سازد.
در این دیدار، لوح تقدیری از سوی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به خانم امامی هنرمند نگارگر اصفهان تقدیم شد.
در این لوح تقدیر آمده است: هنر متعهد و برخاسته از ضمیر حقیقت آدمی قدم برداشتن در مسیر کمال و سعادت است و آنگاه که این موهبت الهی به مهر مادری و عطوفت زنانه آراسته میشود خالق آثار ارزشمندی می شود که انسان را به سوی معبود خودش فرامیخواند.
در ادامه این لوح آمده است: میراث گرانسنگ هنر نگارگری و تذهیب، ریشهای عمیق و پیوندی وثیق با تبار خاندان امامی در مهد هنر ایران زمین اصفهان زیبا دارد.
ادامه لوح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به هنرمند اصفهانی حاکیست: سرکار عالی با بیش از ۶ دهه فعالیت هنری به حق که از میراث داران هنر متعالی هستید و با شایستگی به چهره ای فاخر و ماندگار در هنر سوخت بدل گشته اید به نحوی که از رهگذر کوشش مثال زدنی و پشتکار توام با عشق و خلوص خود، این هنر زمینی را به معراج رهنمون ساختهاید.
این دیدار با حضور جمعی از مسوولان استان از جمله حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد.
زینتالسادات(سکینه) امامی متولد ۱۳۱۳ در اصفهان از هنرمندانی است که در زمینه تذهیب و تشعیر، هنر سوخت، طلاکوبی و گل و مرغ ایرانی فعالیت میکند.
از آثار وی در زمینه هنر سوخت میتوان به تابلوی «بهرام گور» در موزه هنرهای معاصر تهران، تابلوی «تخت سلیمان» در تهران، کرمان و آمریکا، طراحی جلد قرآن کریم، تابلوی «معراج» و در زمینه نگارگری به کشتی نوح(ع)، شیخ صنعان و دختر ترسا و چادرنشین اشاره کرد.