به گزارش ایرنا، حسین شیبانی روز دوشنبه به رسانه ها افزود: میانگین تعداد بستری های روزانه پنج بیمار کووید-۱۹ و تعداد بستری شدگان ثابت ۳۰ نفر هستند که از این تعداد هشت نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت مراقبت و درمان قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه طی هفته گذشته تاکنون افزایشی در تعداد مراجعان سرپایی وجود نداشت، تصریح کرد: همه مراکز درمانی، تجمیعی و پایگاه های شهری در ۲ نوبت صبح و عصر و همچنین مراکز بهداشت روستاها هم به طور شبانه روزی آماده ارائه خدمت و تزریق واکسن به مراجعان هستند.
شیبانی با بیان اینکه پاسخ تعدادی از آزمایش های کرونا مبتلا به سویه اُمیکرون در شاهرود و میامی مثبت شد، ابراز داشت: یکی از مبتلایان شناسایی شده به سویه اُمیکرون در بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود بستری شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه برخی افراد با تصور ضعیف بودن این نوع ویروس از تزریق واکسن دُز سوم پرهیز میکنند، اظهار داشت: راه مقابله با سویه اُمیکرون نیز به مانند دیگر سویه ها، استفاده از ۲ لایه ماسک، پرهیز از دورهمی، رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از تهویه مناسب در فضاهای سربسته و تزریق دُز سوم واکسن است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۹۲.۵ درصد از جمعیت هدف در شهرستان های شاهرود و میامی دُز اول واکسن را تزریق کردند، افزود: تاکنون ۸۳.۸ درصد دُز دوم و ۲۱.۲ درصد دُز سوم واکسن را دریافت کردند.
شیبانی تزریق هر چه سریعتر دُز سوم واکسن را ضروری خواند، اظهار داشت: برای جلوگیری از ابتلا به سویه اُمیکرون تزریق دُز سوم واکسن مهم و حیاتی است.
بیمارستان های امام حسین (ع) و بهار شاهرود به بستری بیماران کرونایی اختصاص دارد. هم اکنون شهرستان های شاهرود و میامی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
شهرستانهای شاهرود و میامی با جمعیتی حدود ۲۶۰ هزار تن و ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هستند.