به گزارش روز دوشنبه ایرنا، تارنمای هیل با استناد بر نتایج نظرسنجی جدید ان بی سی نیوز نوشت: بسیاری از سیاستمداران ارشد و احزاب آمریکایی در حالی که تنها ۱۰ ماه تا انتخابات میان دوره ای کنگره باقی مانده است، محبوبیت خود را از دست داده اند.
بیشترین کاهش محبوبیت سیاستمداران آمریکا شامل جو بایدن رئیس جمهوری این کشور و کامالا هریس معاونش بوده است.
در نظرسنجی که اکتبر گذشته انجام شده بود ۷۱ درصد از آمریکایی ها بر این باور بودند که کشورشان در مسیر غلطی حرکت می کند. این ششمین بار است که ۷۰ درصد یا بیش از ۷۰ درصد از مردم آمریکا همچون سالهای ۱۹۹۲، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۶میلادی می گویند مسیری که کشورشان در پیش گرفته درست نیست.
در نظرسنجی ان بی سی نیوز همچنین دیدگاه های مردم درباره اقتصاد، دو قطبی گرایی سیاسی و وضعیت دموکراسی در آمریکا سوال شده است.
۶۱ درصد از شرکت کنندگان گفتند درامد خانواده آنها از مخارج زندگی شان عقب افتاده است. ۳۰ درصد گفتند که حتی درامد آنها با هزینه ها نیز برابر نیست و تنها ۷ درصد گفتند که درامد آنها بالاتر از هزینه هایشان است.
درباره دو قطبی گرایی سیاسی در آمریکا، ۷۰ درصد موافق این نظر بودند که آمریکا دو قطبی شده است و نمی تواند مشکلات خود راحل کند و اختلافات روز به روز بیشتر می شود. تنها ۲۷ درصد از شرکت کنندگان گفتند که با وجود تفرقه در کشورشان می تواند از عهده چالش ها بر آید.
در سال ۲۰۱۰ وقتی این سوال از شرکت کنندگان در نظرسنجی پرسیده شد، ۵۰ درصد گفتند که آمریکایی ها همیشه متحد هستند.
در رابطه با وضعیت دموکراسی در آمریکا، اکثریت بیشتری گفتند که دموکراسی در این کشور تهدید می شود. ۷۶ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که دموکراسی در آمریکا تهدید می شود که شامل از هر ۷ نفر از ۱۰ دموکرات، جمهوریخواه و مستقل ها در آمریکا می شود.
نظرسنجی ان بی سی نیوز با شرکت ۱۰۰۰ نفر از افراد بزرگسال در آمریکا در بازه زمانی بین ۱۴ تا ۱۸ ژانویه (۲۴ تا ۲۸ دی) و ضریب خطای ۳.۱۰ درصد انجام شده است.
آمریکا در شرایطی که با تورم بی سابقه دست به گریبان است، به دنبال تفرقه ای که در حمله به کنگره در انتخابات سال ۲۰۲۰ تجلی یافت، با چالش دموکراسی واقعی در این کشور مواجه است و شعارهای بایدن برای ایجاد وحدت در کشور در نتیجه اختلافات بر سر برخی مسائل از جمله دستورات او در دوران کووید درباره ضرورت تزریق واکسن و اختلافات شدید حزبی که مانع از اجرای طرح های اقتصادی اش شده است، هنوز تحقق نیافته است.