به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمدحسن درخشان، با اشاره به اینکه مراجعه بیماران مشکوک به کرونا به مراکز منتخب فعال در استان افزایش یافته است، افزود: مراجعات مردمی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش یافته که این افزایش در شهرستانهای رشتخوار، بینالود (طرقبه و شاندیز)، فریمان، گلبهار و مشهد سرعت بیشتری دارد.
وی ادامه داد: متاسفانه مردم با گمان اینکه با انجام واکسیناسیون، مجاز به برگزاری دورهمی و مراسمهای مختلف هستند نسبت به رعایت شیوه نامه ها و پروتکل های بهداشتی بیتوجه شده اند که همین عامل، باعث سرعت گرفتن روند ابتلای به بیماری در جامعه شده است.
مدیر توسعه و ارتقای شبکه سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پرهیز از برگزاری دورهمی ها، جدیت در استفاده از ماسک، تکمیل واکسیناسیون و حفظ فاصله گذاری اجتماعی می تواند در کاهش آمار ابتلا به بیماری تاثیر فراوانی داشته باشد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.
ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای علوم پزشکی نیشابور و تربتجام است.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر دیروز، دوشنبه چهارم بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هفت هزار و ۶۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۷۷ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۵۸ هزار و ۱۸۱ نفر رسید.
در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۲۵۱ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۸۲ هزار و ۷۵۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
یک هزار و ۲۲۲ بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.