اصفهان- ایرنا- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان گفت: سامانه جدیدی از ۲ ماه گذشته در زمینه رصد آرد و نان در کشور با عنوان سیفا طراحی و راه اندازی شده بر اساس آن مشخص شده است که هیچ گونه مشکل و کمبودی در زمینه تامین آرد و نان در این استان وجود ندارد.

محسن ضیایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۵ شهرستان استان ماه گذشته زیر بار این سامانه قرار گرفتند و بهمن ماه جاری هم بقیه شهرستان‌ها در این سامانه ثبت شدند و در زمان حاضر کل استان اصفهان زیر بار سامانه جدید قرار دارد.

به گفته وی، با پیگیری‌های جدی انجام شده توسط مسوولان سازمان‌های صمت، استانداری، تعزیرات، جهاد کشاورزی و اداره کل غله این سامانه به‌خوبی کار می‌کند و تا کنون مشکلی در استان نداشته است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان اظهار داشت: در خصوص سهمیه ها و سرانه‌های آرد و نان هم مقرر شد که بررسی‌های کارشناسی لازم در استان انجام شود و در صورتی‌که در نقاط روستایی و شهری استان مشکل و کمبودی وجود داشته باشد با مدیریت فرمانداران در شهرستان‌ها و با مدیریت مجموعه استانداری در استان جمع بندی نهایی انجام شود تا مشکلی در استان نداشته باشیم.

وی ادامه داد: روز گذشته جلسه کمیته آرد و نان استان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استان با موضوع اصلی بررسی وضعیت تامین گندم صنف و صنعت تشکیل شد.

ضیایی اضافه کرد: در این جلسه مقرر شد که با توجه به اینکه اداره کل صمت متولی صنایع تولید کننده و صنایع آرد بر است، بررسی لازم را در مورد هر گونه کمبود گندم صنف و صنعت در تولید و مصرف را بر اساس مستندات انجام دهد و در صورت وجود کمبود در این زمینه آنرا از طریق نامه ای به تهران منعکس کند که در صورتی که مشکلی در زمینه برای صنف و صنعت تا پایان سال و برای ابتدای سال آینده وجود دارد، برطرف شود.

وی بیان کرد: اصفهان در زمینه تولیدات صنف و صنعت از استان‌های برخوردار و فعال محسوب می‌شود که نیاز به گندم و آرد برای تولید نشاسته، ماکارونی، رشته و بیسکوییت و سایر مصارف را دارد که کارگروه باید در این زمینه با جدیت ورود پیدا کند.

ضیایی خاطرنشان کرد: سهمیه آرد و نان استان اصفهان ثابت نیست و تهران اعلام کرده که بررسی‌های کارشناسی و پیگیری‌های لازم انجام شود و هر جایی که مشکلی وجود داشته باشد، این سهمیه قابل افزایش است.

وی بیان کرد: هر گونه کمبودی در این زمینه توسط مجموعه دست اندرکاران استان بصورت هفتگی و ماهانه در کارگروه مربوطه در استان رصد می‌شود و هر شهرستانی که در این زمینه مشکلی داشته باشد بلافاصله رفع می‌شود.

پنج هزار واحد نانوایی در استان اصفهان فعالیت دارند.

استاندارد وجود نانوایی، فعالیت یک نانوایی به ازای هر یکهزار و ۵۰۰ نفر است اما این میزان در استان اصفهان بیش از این استاندارد یعنی وجود یک نانوایی به ازای هر یکهزار نفر در استان می‌باشد.