سنندج- ایرنا- طرح ارتقا مهارت برنامه نویسی و سواد دیجیتال ویژه دانش‌ آموزان کردستانی روز چهارشنبه با حضور معاونان آموزش ابتدایی مناطق استان، مدرسان، رابطان و معلمان مجری افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان در آیین افتتاحیه این طرح اظهار داشت: این طرح ملی به صورت پایلوت برای پنج درصد از دانش آموزان استان و با مشارکت ۴۵۰ معلم مجری و هشت هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۵۳ مدرسه اجرا می شود.

صدیقه عبداللهی فناوری‌های دیجیتال، توسعه تفکر محاسباتی و مهارت برنامه نویسی، شناخت مزایا و مخاطرات فضای مجازی، ارتقا نگرش مثبت درخصوص لزوم آموزش و یادگیری سواد دیجیتال و مهمتر از همه تقویت مهارت‌های تولید محتواهای آموزشی دیجیتال را از اهداف اجرای این طرح اعلام کرد.

وی گفت: در اجرای این طرح بر رویکرد تربیت تمام ساحتی دانش آموزان تاکید شده است به این معنا که توسعه دانش، نگرش و مهارت معلمان و دانش آموزان و کاربرد آموخته ها در حل مسائل زندگی روزانه، همچنین ارتقا شایستگی دیجیتال، متناسب با سن و پایه تحصیلی دانش آموزان است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرروش کردستان یادآور شد: در این طرح ابتدا مدرسان استانی و مدرسان منطقه‌ای آموزش داده می شوند و در ادامه،   معلمان مجری آموزش داده می شوند تا در کلاس درس به دانش آموزان آموزش دهند.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت آموزش کودکان و ارتقا مهارت‌های آنان، لازم است در آموزش‌ها صرفاً توجه به اقتضائات دوران کودکی و اهداف و سرفصل‌های ارائه شده در شیوه نامه ارسالی مدنظر قرارگیرد.

طرح ارتقا مهارت برنامه‌نویسی و سواد دیجیتال در استان کردستان از امروز چهارشنبه به صورت رسمی و با هدف توانمند کردن دانش آموزان و معلمان، آغاز شد.