مشهد- ایرنا- فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی گفت: در مسیر توسعه یافتگی برخی موضوعات اقتصادی و برخی موضوعات سیاسی را نقطه شروع آن می‌دانند در حالی که فرهنگ، اساس توسعه یافتگی جامعه و نقطه شروع آن است و  امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب، توسعه‌یافتگی را به‌طور ریشه‌ای تابع فرهنگ می‌دانند.

سردار سید هاشم غیاثی روز چهارشنبه در مراسم پایانی ششمین جشنواره شبیه یاس که در مجتمع آیه ها در مشهد برگزار شد افزود: ما توسعه‌یافتگی را تابع فرهنگ می‌دانیم و فرهنگ سرمنشأ شروع و ادامه یک جامعه است و فرهنگ مؤثرتر از سایر حوزه‌هاست و باید در جامعه اسلامی حاکم باشد.

وی ادامه داد: فرهنگ جامعه درواقع هویت و موجودیت یک جامعه را تشکیل می‌دهد و اگر جامعه‌ای در ابعاد اقتصادی سیاسی و دفاعی و نظامی، قدرتمند باشد ولی فرهنگ آن جامعه دچار انحراف شود آن جامعه جامعه‌ای میان‌تهی خواهد شد که نمی‌تواند سایر حوزه‌ها را هم به موفقیت برساند و آنها را در تراز انقلاب اسلامی ایران شکل بدهد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی گفت: معتقدیم که فرهنگ نبایستی به حال خودش رها شود بلکه باید جهت‌دهی شود و از لحاظ کیفی حتماً بایستی مورد مدیریت قرار بگیرد چراکه فرهنگ جهت تاریخ را تعیین می‌کند.

غیاثی افزود: عقیده ما بر این است که بیشترین حساسیت‌ها باید در حوزه فرهنگ باشد چرا که امروزه به ویژه در ۲ دهه اخیر تلاش دشمنان را در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی شاهد هستیم و رهبر معظم انقلاب همواره در این خصوص هشدار داده‌اند و به‌صراحت در حوزه تهاجم فرهنگی گفته اند که تهاجم فرهنگی یک کار آرام و بی‌صداست و در درازمدت تاثیرگذار خواهد بود.

وی اضافه کرد: امروز ما شاهد هستیم که در حوزه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، دشمن برای اغفال جوانانمان به سراغ ارزش‌ها، ایمان‌، معرفت‌ و عزم‌ آنان و برای فروپاشی حکومت اسلامی به سراغ آرمان‌های اساسی نظام اسلامی رفته و خاکریزهای جبهه و جنگ سخت را برداشته‌ و آن را در دانشگاه‌ها و در مدارس ما گذاشته‌ است بنابراین اگر غفلت کنیم و از نسل جوان و نوجوان مراقبت نداشته باشیم چه‌بسا بعدها حسرت خواهیم خورد بنا بر این امیدوارم که همه ما بتوانیم در انجام این امر مهم، رسالت خودمان را در تقابل با جنگ نرم دشمن به درستی انجام دهیم.

مسوول بسیج جامعه زنان استان خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم در خصوص جزییات برگزاری این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: ششمین جشنواره شبیه یاس با هدف کشف استعدادهای بانوان در سطح عموم، فعال‌سازی گروه‌های هنری و فعال کردن بانوان هنرمند در سطح استان، با موضوعات ارزشی مانند ترویج فرهنگ فاطمی، ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، زن تراز انقلاب اسلامی و ترویج گفتمان الگوی سوم زن در دستور کار ما قرار گرفت.

رویا حیدرزاده افزود: این جشنواره را بسیج جامعه زنان با مشارکت جمعی از بانوان در ۶ قالب سرود، استندآپ کمدی، اجرا، گویندگی، تولیدات چندرسانه‌ای،

پادکست، کلیپ و پوستر به اجرا در آورده است.

وی ادامه داد: بیش‌ از هزار و ۵۰۰ اثر در سطح عموم دختران و بانوان جوان استان خراسان‌ رضوی در ۲ سطح استانی و شهرستانی به این جشنواره راه یافت و منتخبان جشنواره شهرستانی به مرحله استانی راه پیدا کردند که از مجموع این ۶ قالب هرکدام یک منتخب و یک برگزیده به استان و مرحله دبیرخانه استانی معرفی شدند.

مسوول بسیج جامعه زنان استان خراسان رضوی گفت: در دبیرخانه استانی ۱۴۸ اثر به‌عنوان منتخب جشنواره‌های شهرستانی داوری شد که امروز در آیین اختتامیه این جشنواره از زحمات همه رده‌ها و هنرمندانی که در این عرصه شرکت کردند قدردانی شد.

حیدر زاده افزود: اختتامیه این مراسم شروعی است برای اقدام بعدی در سال ۱۴۰۱ و با توجه به خلاء موجود در بحث‌های محتوایی به‌ویژه در حوزه زنان و دختران  مطالبه ما از دستگاه‌های متولی امر ترویج فرهنگ و هنر این است که بستری را برای ظهور و بروز هنر بانوان  این سرزمین فراهم کنند تا زمینه‌ای برای  کشف استعدادهای جدید هنری باشد.

در این مراسم از چهار بانوی اسوه صبر و مقاومت، ۱۲ منتخب جشنواره شبیه یاس و ۲ فعال رسانه‌ای در حوزه زنان قدردانی شد.