به گزارش ایرنا، علی جوان روز چهارشنبه در پنجمین نشست کارگروه اشتغال و اقتصاد مقاومتی شهرستان اظهارداشت: بر اساس آمار سامانه رصد، میزان تعهد اشتغال سالجاری گالیکش هزار و ۱۵۴ نفر تعیین شد که عملکرد شهرستان تا کنون ۸۷۱ نفر بوده است.
وی افزود: همچنین در حوزه تسهیلات کرونا با همکاری بانکهای عامل ۵۳ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت و برای ۶۰۳ نفر در شهرستان اشتغالزایی شده است.
جوان ادامه داد: سهمیه امسال پرداخت تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی ۱۴ میلیارد ریال بود که تا به امروز ۴۲ طرح با مبلغ ۷.۵ میلیارد ریال به بانک رفاه کارگران به عنوان بانک عامل در گالیکش معرفی و از این تعداد ۲۹ نفر موفق به دریافت تسهیلات خود به میزان ۵.۴۳ میلیارد ریال شدند.
وی با اشاره به اینکه بخشداریها و دهیاریها ظرفیت خوبی در حوزه اشتغال روستای بهشمار میروند، گفت: ۴۵۴ نفر از روستاییان شهرستان موفق به دریافت تسهیلات روستایی و عشایری به مبلغ ۲۳۹ میلیارد ریال شدند.
فرماندار گالیکش با تاکید بر اینکه همه دستگاهها باید در راستای خدمت به مردم از همه توان و ظرفیت موجود بهره گیرند، خاطرنشان کرد: روسای بانکهای شهرستان با تسهیل در شرایط پرداخت تسهیلات و تضامین بانکی، همکاری و همراهی لازم را با شهرستان و مردم داشته باشند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گالیکش در این نشست گفت: اقدامات دولت سیزدهم و در راس آن وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همین مدت کوتاه قابل تقدیر است.
حسین روانبخش افزود: راهاندازی سامانه جستجوی شغل با هدف تسهیل در صدور مجوز کسب و کار، رفع مشکلات موجود در سامانههای متعدد حوزه اشتغال و طرح زیست بوم ملی اشتغال ایران به همین منظور از سوی وزارت تعاون شکل گرفته است.
وی اظهارداشت: در واقع هدف اصلی راهاندازی سامانه جستجوی شغل، کاهش هزینههای جستجوی شغل، ایجاد پویایی در بازار کار، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان، انجام خدمات کاریابی مثل ثبت نام، اطلاع رسانی فرصتهای شغلی کسب شده و بکار گماری جویندگان کار است.
شهرستان گالیکش حدود ۶۴ هزار نفر جمعیت مشکل از اقوام و مذاهب گوناگون دارد که ۵۵ درصد آن در ۶۳ روستا زندگی می کنند و اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.
گالیکش با برخورداری از مزیت گردشگری و وجود جنگل و آبشارهای فراوان، پارک ملی گلستان را نیز در حوزه خود دارد.