به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی "جواد قناعت" با ارائه این درخواست در دیدار با "رضا محتشمیپور" معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: این مشوقها، روند سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ اقتصادی و هلدینگها در استان را شتاب میبخشد.
وی گفت: بخش خصوصی برای حضور در خراسان جنوبی با توجه به ناکافی بودن زیرساختها و دوری از مرکز، به ارائه راهکارهای حمایتی نیاز دارد.
نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی با اشاره به نیاز سرمایهگذاران حوزه معدن به ماشینآلات تخصصی و سنگین اظهار داشت: در نظر گرفتن تسهیلات ویژه و ارائه راهکارهایی به منظور تسریع در فرآیند ورود ماشینآلات معدنی از مطالبات استان است.
وی افزود: از مهمترین درخواستهای استان، تسریع در تعیین تکلیف پهنهها و محدودههای معدنی است که در حوزه سرمایهگذاریها نقش بسزایی دارد.
قناعت گفت: با توجه به ذخایر معدنی بینظیری که در استان داریم، عملیاتی شدن این اقدامات و همراهی وزارت صنعت، معدن و تجارت در سهیل شرایط سرمایهگذاران، روند بهرهبرداری از این ظرفیتها را شتاب میبخشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این نشست که با حضور نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی همراه بود، درخصوص پیگیری و مساعدت با پیشنهادات و درخواستهای ارائه شده قول مساعد داد.
جایگاه برتر خراسان جنوبی در جذب اعتبارات بند الف تبصره ۱۸
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز از جایگاه برتر خراسان جنوبی در جذب اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.
حسین موهبتی در نشست کمیته استانی بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه افزود: براساس آمار، تعداد ۲۹۱ طرح در این قالب به بانکهای عامل و موسسات مالی معرفی شدهاند.
وی مبلغ تسهیلات مصوب، ثابت و سرمایه در گردش ویژه این طرحها را ۴ هزار و ۸۸۴ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: به لحاظ آمار طرحهای معرفی شده و حجم تسهیلاتی که به این طرحها اختصاص یافته، خراسان جنوبی به نسبت دیگر استانها شرایط مطلوبتری دارد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در ادامه به ارائه گزارش وضعیت اعتبارات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ پرداخت.
در ادامه جلسه طرحهای معرفی شده توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی توسط اعضای کمیته مورد بررسی و اعلام نظر قرار گرفت و در نهایت ۱۲ طرح به مبلغ ۲ هزار و ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در بخشهای صنعت و معدن به تصویب کمیته رسید.