نیویورک- ایرنا- زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل تاکید کرد برای رفع تحریم های یکجانبه اعمال شده علیه سوریه به تلاش های جدی نیاز است.

به گزارش ایرنا، زهرا ارشادی سفیر و معاون نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد شامگاه پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت در مورد وضعیت و تحولات بشردوستانه در سوریه، افزود که تحریم های یکجانبه علیه سوریه، رنج و مشکلات مردم را طولانی کرده و بر روند کار کارگزاری های بشردوستانه در کمک رسانی به مردم این کشور تأثیر منفی گذاشته است.

این دیپلمات ارشد ایران در سازمان ملل با اشاره به نشست اخیر ایران، روسیه و ترکیه در آستانه  گفت در این نشست، کشورهای عضو به عنوان ضامن، خواستار بهبود وضعیت انسانی در سوریه شدند و از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل و کارگزاری های بشردوستانه خواستند تا کمک‌های خود را به مردم سوریه  افزایش دهند.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل  در این نشست مجددا بر موضع جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت رعایت و احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تاکید و اظهار داشت این امر تنها از طریق پایان دادن به اشغال سوریه،  توقف تجاوزات رژیم اسرائیل به سوریه، مقابله با تهدیدات تروریست ها و رفع کامل تحریم های غیرقانونی و غیرانسانی علیه مردم سوریه انجام می شود.

ارشادی با اشاره به وضعیت نسبتا آرام در سوریه گفت: این امر امکان بازگشت بیشتر آوارگان به سوریه و همچنین تسریع تلاش های بازسازی را فراهم کرده است.

وی تصریح کرد فعالیت‌های جاری برای اجرای مؤثر قطعنامه ۲۵۸۵ شورای امنیت، به‌ویژه در مورد پروژه‌های آب، بهداشت، آموزش، و زیرساخت ها باید تسریع شود.

سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل اظهار داشت: چنین فعالیت هایی در "جلوگیری از افزایش بیشتر تعداد افراد نیازمند، و همچنین کاهش نیازهای فوری  بشردوستانه" و "در نتیجه کاهش وابستگی به کمک های خارجی" کلیدی هستند.

ارشادی گفت: برای رفع تحریم های یکجانبه اعمال شده علیه سوریه به تلاش های جدی نیاز است. این اقدامات غیرقانونی رنج و مشکلات مردم را طولانی کرده و بر روند کار کارگزاری های بشردوستانه در کمک رسانی به مردم در سوریه تأثیر منفی گذاشته است.

وی تصریح کرد با توجه به وضعیت وخامت شرایط انسانی در سوریه، که بر اساس گزارش های سازمان ملل، "بخش های قابل توجهی از زیرساخت های غیرنظام سوریه  ویران شده یا در حال فروپاشی است"، شورای امنیت باید به طور جدی برای اجرای کامل، متعادل و موثر قطعنامه ۲۵۸۵ تلاش کند.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل تاکید کرد:  باید اطمینان حاصل شود که کمک هایی که از طریق عملیات فرامرزی وارد سوریه شده است به دست مردم نیازمند برسد و به دست گروه های تروریستی نیفتد.

ارشادی  تصریح کرد: ما خواستار تسهیل بازگشت ایمن و داوطلبانه آوارگان سوری هستیم و در عین حال، در مورد تلاش‌ها برای منصرف کردن آنها از بازگشت به خانه، از جمله با انتشار اطلاعات نادرست درباره شرایط فعلی سوریه، هشدار می‌دهیم.

برچسب‌ها