تربت‌حیدریه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: به روسای بیمارستان‌ها، مرکز بهداشت، پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵، مراکز بهداشتی و درمانی، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت این شهرستان دستور آماده‌باش کامل برای مواجهه با موج جدید کرونا صادر شده است.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این منطقه هم اکنون در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارد، حضور در مراسم‌ و دورهمی‌های خانوادگی، ساده‌انگاری، کاهش استفاده از ماسک و فقدان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی باعث افزایش موارد ابتلا و بستری ناشی از کرونا در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه شده‌ است.
وی ادامه داد: اکنون چهار بیمارستان، ۹۷ مرکز درمانی، ۱۹ پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۱۸ پایگاه شهری و ۱۴۵ خانۀ بهداشت روستایی در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه در حال خدمت‌رسانی به مراجعه‌کنندگان هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هم به خبرنگار ایرنا گفت: واکسیناسیون کودکان بالای ۹ سال در مجموعۀ تحت پوشش این دانشگاه همزمان با سراسر کشور آغاز شده است.
دکتر الهام بهره‌مند  افزود: از صبح امروز ۹ بهمن‌ماه واکسیناسیون کودکان آغاز شده، واکسن‌های مورد تایید این گروه سنی شامل، سینوفارم و پاستوکووک است و میزان تزریق و فاصلۀ بین ۲ نوبت نیز طبق معمول و مشابه سایر گروه‌های سنی است.
وی اضافه کرد:هم اکنون واکسیناسیون این گروه مانند تمامی گروه‌های سنی در تمام مراکز واکسیناسیون انجام می‌شود و کودکان واجد شرایط در صورت نداشتن علایم با در دست داشتن شناسنامه همراه با یکی از والدین خود نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: واکسینه‌کردن جامعه، نقش مهمی در کنترل بیماری کووید ۱۹ دارد هر چند که رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچنان بعد از واکسیناسیون هم باید تداوم یابد.

از مجموع ۳۶۳ هزار نفر جمعیت تحت پوشش  دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، تاکنون ۲۲۷ هزار و ۴۷۳ نفر که معادل ۸۰ درصد جمعیت تحت پوشش است موفق به دریافت دُز دوم واکسن کرونا شده‌ و  ۳۱ هزار و ۱۹۴ نفر معادل ۷.۱۲ درصد جمعیت تحت پوشش دُز سوم واکسن را دریافت کرده اند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

در حال حاضر حدود ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.
از ۳۳ شهرستان خراسان رضوی، شهر مشهد و ۲ شهرستان دیگر در وضعیت نارجی، ۱۳ شهرستان در وضعیت زرد و بقیه در وضعیت آبی قرار دارند.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا دیروز هشتم بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۳۵۶ تن رسید و ۱۶ هزار و ۷۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۹۹۴ نفر از آنان بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۴۵۲ نفر رسید.
تاکنون ۶ میلیون و  ۹۵ هزار و ۴۱۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند و هزار و ۳۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۶۰ میلیون و ۶۱۸ هزار و ۶۱۲ دُز اول، ۵۳ میلیون و ۹۱۷ هزار و ۶ دُز دوم و ۱۶ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۷۶۸ دُز سوم واکسن کرونا تزریق شده‌ است و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۰ میلیون و ۷۱۱ هزار و ۳۸۶ دُز رسید.
در حال حاضر هفت شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۴۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۸۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.