حسن نوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مرحله اول این تسهیلات قرض الحسنه ۳۲ میلیارد تومان بود و پرونده های متقاضیان دریافت این تسهیلات به طور کامل تکمیل و به نظام بانکی معرفی شده است و تعدادی از متقاضیان نیز دریافت کرده اند که از بانک ها خواهان تسریع در پرداخت مابقی تسهیلات ابلاغی هستیم.
وی افزود: در مرحله دوم نیز ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی ابلاغ شده است که در انتظار معرفی متقاضیان از سوی دستگاه ها و نهاد های مرتبط و شاغلان این بخش است تا پروندههای آن ها تا پایان سال به بانک ها ارسال شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی افزود: افراد فعال و دارای مجوز مشاغل خانگی می توانند با توجه به نوع رشته به دستگاه های اجرایی (جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بنیاد شهید و امور ایثارگران) که مجوز مشاغل خانگی خود را گرفته اند مراجعه و در صورت تایید دستگاه اجرایی نسبت به دریافت تسهیلات اقدام کنند.
وی گفت: اکنون ۳۲۳ رشته مشاغل خانگی مصوب ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کشور است.
نوری در مورد افراد دارای مهارت که مجوز مشاغل خانگی ندارند نیز گفت: این افراد نیز می توانند با توجه به علاقه، مهارت و تجربه خود یکی از این رشته ها را انتخاب و ضمن ثبت نام در سامانه مشاغل خانگی به دستگاه اجرایی متولی برای اخذ مجوز مراجعه کنند.
وی در مورد تسهیلات کرونایی پرداختی به کارگاه های تعطیل شده و آسیب دیده از کرونا نیز گفت: از سال گذشته تا کنون ۸۲ میلیارد تومان تسهیلات به ۸۰۰ واحد کارگری و صنفی آسیب دیده از کرونا پرداخت شده است.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از این جمعیت در روستاها ساکن هستند.
در این استان بیش از ۸۴ هزار و ۹۰۰ نفر کارگر از مزایای بیمه برخوردار هستند.