دکتر مصطفی جوانیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : آمار مجموع بستری های کرونایی در بابل طی ۲۴ ساعت گذشته با ۲۲ بیمار جدیدی که در بیمارستان ها بستری شده اند به ۱۱۳ نفر رسیده است.
وی با اعلام این که طی روزهای اخیر تعداد مراجعه شهروندان به مراکز درمانی با سویه اومیکرون بشدت افزایش یافته است ، پیش بینی کرد که آمار بستری بیماران کرونایی در هفته جاری به مراتب افزایش خواهد یافت.
دکتر جوانیان گفت : هر چند در حال حاضر آمار بیماران بدحال کرونایی ۱۹ نفر است ، اما در هفته جاری این آمار هم با توجه به سرعت جهش اومیکرون و افزایش بستری ها بیشتر خو اهد شد .
وی یکی از دلایل شدت شیوع اومیکرون را بی رغبتی شهروندان به تزریق دز سوم واکسن برشمرد و گفت که تاکنون تنها اندکی بیش از ۲۳ درصد از کل جمعیت واجد شرایط دز تکمیلی واکسن را دریافت کرده اند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود : برای کاهش اثرات سویه اومیکرون، لازم است آن دسته از شهروندان بابلی که از دریافت دز دوم واکسنشان سه ماه سپری شده است هر چه زودتر نسبت به تزریق دز سوم اقدام کنند.
وی آمار تزریق دز نخست واکسن در بابل را هم اندکی بیش از ۸۸ درصد اعلام کرد و گفت که تزریق دز دوم هم هنوز به ۸۰ درصد نرسیده و اندکی بیش از ۷۹ درصد است.
جوانیان گفت: علاوه بر تزریق واکسن ، رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ، استفاده از ماسک و عدم شرکت در تجمعات و مکان های سربسته از راه های دیگر جلوگیری از ابتلا به سویه جدید اومیکرون است که تمامی سنین بویژه کودکان و نوجوانان را درگیر می کند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد و شهرستان بیش از نیم میلیون نفری بابل را زیر پوشش دارد.