به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاعرسانی «المعلومه» عراق، امروز (شنبه) به نقل از «محمد الزیادی» افزود: دولت عراق باید با شناسایی طرفهایی که این کارها را انجام میدهند، آنها را در اسرع وقت به قوه قضائیه معرفی کند.
وی اظهار داشت: کشورهای منطقه و طرفهای سیاسی داخلی به دلیل خصومتهای سیاسی سعی در هدف قرار دادن عراق و ضرر رساندن به آن را دارند و پشت هدف قرار گرفتن فرودگاه بینالمللی بغداد و نمایندگیهای دیپلماتیک آنها قرار دارند.
نماینده ائتلاف دولت قانون در مجلس عراق بیان کرد که این عملیات جنایتکارانه تلاشی برای برهم زدن برگههای روند سیاسی به ویژه در این مرحله مهم است تا در آستانه تشکیل دولت عراق اوضاع امنیتی و منافع کشور را آشفته کنند.
وی با اشاره به اینکه همه رهبران سیاسی کشور به عملیات تروریستی پاسخ دادند و این اقدامات جنایتکارانه که برای منافع عمومی کشور و مردم عراق مضر است را محکوم کردند، افزود: نتایج تحقیقات ثابت میکند کسانی که این کارهای تروریستی را مرتکب شدهاند باید محاکمه شوند و نباید بر [ کار آنها ] سرپوش گذاشت.
این نماینده مجلس بر لزوم یافتن راهحلهای قوی و بازدارنده برای معالجه خلل در وضعیت امنیتی و شناسایی طرفهایی که این کارها را انجام داد و معرفی آنها به دستگاه قضائی عراق برای رسیدن هرچه سریعتر آنها به سزایشان از سوی دولت عراق تاکید کرد.
بر اساس اخبار و گزارشهای رسانهای، ساعت ۴ و ۳۰ دقیقه بامداد جمعه هشتم بهمن ماه، ۱۰ راکت کاتیوشا شلیک شد که از این تعداد ۶ راکت به بخش نظامی فرودگاه بغداد (پایگاه ویکتوریا آمریکا) اصابت کرده است.
با وجود فعال شدن سامانه ضد هوایی سیرام آمریکا بدنبال این حمله راکتی، خبرها حکایت از این دارد که ۶ راکت از ۱۰ راکت ۱۰۷ میلیمتری شلیک شده به پایگاه مذکور اصابت کرده است. برخی گزارشها نیز حاکی از اصابت تنها ۳ راکت و به جا ماندن سه راکت دیگر در خودروی حامل راکت انداز است.
سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه هدف قرار گرفتن فرودگاه بغداد را اقدامی در جهت برهم زدن ثبات و امنیت عراق قلمداد و ضمن محکوم کردن این اقدام گفت: اینگونه اقدامات مشکوک موجب ایجاد ناامنی و آشوب در عراق شده و راه را برای بدخواهان و فتنه انگیزان فراهم می کند و خدمات رسانی دولت را برای شهروندان عراق تحت تاثیر قرار میدهد.