علیرضا تخت شاهی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با افتتاح پروژه آبرسانی به این تعداد روستا، بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ نفر تحت پوشش شرکت آبفا قرار گرفته و از آب شرب پایدار بهرهمند می شوند.
وی اضافه کرد: در قالب این پروژه مجتمع آب روستایی، آبرسانی به روستاهای شکوه آباد، سلطان آباد، قزلچکند، کوسعنبر، قلعه ولیانه، ماضی بن، عباس آباد، ولی آباد، کوییچ سفلی، گوریچه، بیلو، تازآباد، عیسی آباد و گزردره انجام می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان با بیان اینکه منابع تامین آب در این پروژه آبرسانی از محل چاه و چشمه ها انجام می شود، افزود: طول خطوط انتقال در این پروژه ها حدود ۳۴ کیلومتر، حجم مخازن آب یک هزار و ۵۴۰ متر مکعب، تعداد ایستگاه های پمپاژ ۱۰ باب و محل تامین اعتبارات استانی و ملی بوده است.
تخت شاهی با اشاره به جمعیت ۴۷۰ هزار نفری روستاهای استان، گفت: از این تعداد ۴۰۰ هزار نفر معادل ۸۵ درصد جمعیت زیر پوشش تامین آب قرار دارند که از طریق ۸۲ مجتمع روستایی به آنها آبرسانی انجام میشود.
وی ادامه داد: این ۸۲ مجتمع روستایی از طریق سه هزار و ۲۹۰ کیلومتر خط انتقال و ۲ هزار و ۵۸۳ کیلومتر شبکه توزیع، کار آبرسانی به روستاهای استان را انجام میدهند.
مدیرعامل شرکت آبفای کردستان با اشاره به وجود ۵۰۵ حلقه چاه، یک هزار و ۸۰ دهنه چشمه و ۱۹ رشته قنات روستایی در استان، افزود: یک هزار و ۶۶ باب مخزن آبرسانی با ظرفیت ۹۹ هزار و ۲۶۷ مترمکعب و ۱۹۸ ایستگاه پمپاژ برای تامین آب روستاییان در استان استفاده میشود.
تخت شاهی ابراز امیدواری کرد در سال جاری نیز امکان به مدار آوردن مجتمعهای روستایی جدید برای تامین آبرسانی پایدار به سایر روستاهای استان فراهم شود.
از مجموع یک هزار و ۶۷۷ روستای کردستان، یک هزار و ۱۶ روستا زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب استان قرار دارند.
در حال حاضر بیش از ۴۷۰ هزار مشترک در کردستان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهرهمند است.