به گزارش ایرنا، احمد تشکینی روز یکشنبه در نشست تبیین طرح آمایش صنعتی و معدنی و تجاری افزود: تدوین و اجرای سند آمایش صنعتی، معدنی و تجاری یکی از مهم ترین طرح های وزارت صنعت، معدن و تجارت به شمار می رود.
وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح ظرفیت های هر استان به تفکیک شهرستان ها شناسایی میشود،اظهار داشت: به طور کلی طرح آمایش صنعتی،معدنی و تجاری بر اساس توانمندی ها و پتانسیل های هر استان و شهرستان آماده و اجرا میشود.
وی افزود: تهیه این سند برای ۴۵۰ شهرستان در دستور کار قرار گرفته که تحت عنوان سندهای شهرستانی و در ادامه استانی و ملی تعریف شده اند.
رئیس موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: هدف و تاکید بر تهیه و اجرای این طرح ایجاد اشتغال و ارزش افزوده در حوزه های صنعت، معدن و تجارت است.
این مسوول گفت: در هر استان طرح های راکدی وجود دارد که با توجه به سند آمایش قابلیت توانمند سازی و بازگشت به چرخه تولید را دارند.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، این طرح تا پایان سال ۱۴۰۴ عملیاتی و اجرا میشود.
تسکینی همچنین اظهار داشت: هدف گذاری برنامه های هر استان به تفکیک شهرستان در زمینه فعالیت های صنعتی، معدنی و تجاری متناسب با پتانسیل های منطقه ای از اهداف طرح آمایش صنعتی و معدنی وتجاری به شمار می رود.
وی در پایان گفت: این طرح هم راستای سیاست های سازمان برنامه و بودجه است.