به گزارش ایرنا، محسن ﺿﯿﺎیی روز یکشنبه در بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان دلیل این امر را بالا بودن فرهنگ مصرف برشمرد و افزود: نتایج فوق بر اساس فعالیتهای تحقیقاتی پژوهشکده مرتبط به دست آمد.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی اصفهان را بهعنوان پایلوت قلب سالم برگزیده است اظهار داشت: این سازمان سلامتی را به غذای سالم ارتباط داده و بهطورکلی آن را به نان مرتبط کرده است.
ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻏﻠﻪ و خدمات بازرگانی اصفهان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر این خطه در ۱۰ سال اخیر بهعنوان پایتخت نانهای سنتی در کشور بوده است و این نشان (برند) که بر مبنای کیفیت، بهداشت نانوایی و آموزشهای مرتبط اعطا میشود تنها به اصفهان تعلق دارد.
ضیایی بابیان اینکه استان دارای چهار هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی فعال است تصریح کرد: از این تعداد یک هزار و ۴۰۵ واحد متشکل از یارانه نوع یک و دو در کلانشهر اصفهان فعالیت میکنند و ۱۲ هزار و ۳۰۰ تُن آرد بین آنها توزیع میشود
وی درباره تفاوت قیمت نان سنگک در اصفهان گفت: بر اساس تصمیم مدیران استانی در دولت قبل و باهدف سنجش رضایت مشتریان ، برخی واحدهای نانوایی بهطورکلی آرد خود را بهصورت آزاد تأمین کردند و دلیل اختلاف قیمت این نان نیز همین است.
ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻏﻠﻪ و خدمات بازرگانی ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ با اشاره به اینکه قیمت آرد از کارخانه تا بازار با یکدیگر تفاوت دارد خاطرنشان کرد: یارانه آرد و نان بر اساس بودجه سال آینده ۹۰ هزار میلیارد تومان است به عبارتی هر ایرانی یکمیلیون تومان یارانه پنهان آرد و نان خواهد داشت.
بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با حضور ﻣﺪﯾﺮﮐﻞ ﻏﻠﻪ و خدمات بازرگانی ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﺻﻔﻬﺎﻥ در تالار شورا برگزار شد.