به گزارش ایرنا، «غلامرضا شعبانی بهار» امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید «سیدرضا صالحی امیری» رییس کمیته ملی المپیک از سایت تیراندازی با کمان و اردوی ملیپوشان تیراندازی باکمان افزود: امتیاز ۶۶۰ برای مردان و ۶۵۰ برای زنان در نظر گرفته شده است، تا موجب کیفیسازی این رشته و مسابقات شود.
«مجید کهتری» سرمربی تیم پاراکمانداران نیز در این بازدید گفت: اگر حمایت بیشتری از فدراسیون تیراندازی با کمان صورت گیرد دست رئیس فدراسیون نیز باز خواهد بود تا کارهای بیشتری برای کمانداران انجام دهد.
وی اضافه کرد: خوابگاه پاراکمانداران ۲ مشکل اساسی دارد که باید آسانسور یا بالابر داشته باشد و همچنین سیسمهای بهداشتی خوابگاه مناسب برای افرادی که از ویلچر استفاده میکنند، نیست.
«بهزاد پاکزاد» سرمربی تیم ملی ریکرو نیز گفت: قول مدال در بازیهای اسلامی را دادیم و برای تحقق این امر نیازمند حمایت بیشتری هستیم.
وی افزود: با شیوه جدیدی کمانداران انتخاب و به اردو دعوت شدند تا سطح تمرینات و حضور در رقابتها کیفیسازی شود.
«اسماعیل عبادی» سرمربی تیم کامپوند نیز از کمی اعتبارات گلایه کرد و گفت: ۲ مسابقه کاپ آسیایی و جام جهانی را برای آمادهسازی ملیپوشان برای حضور توانمند در بازیهای آسیایی در نظر گرفتهایم اما به دلیل شرایط مالی، برنامهریزی برای اعزامها سخت است.
«امیر کاظمپور» ملیپوش کماندار کشورمان نیز در این بازدید گفت: تیراندازی با کمان یک رشته تجهیزات محور است و هزینههای سنگینی دارد اما پاداشی که به ورزشکاران داده میشود، کم است و همه آن هزینه میشود.
وی گفت: رشتههای ورزشی و تلاش ورزشکاران باید جداگانه دیده شود. کسب مدال برنز آسیا برای من یکصد میلیون تومان هزینه داشت و نمیدانم پاداش این مدال چقدر است؟ البته ما برای پاداش مسابقه نمیدهیم و تمرینات ما برای بالا رفتن پرچم ایران است.
«سیدرضا صالحیامیری» رئیس کمیته ملی المپیک نیز در این دیدار با اشاره به جوانگریی در تیم ملی تیراندازی با کمان گفت: تصمیمی شجاعانه است و ما هم تلاش میکنیم تا مشکلات این رشته برای حضور در بازیهای آسیایی و المپیک پاریس حل شود.
وی ادامه داد: رشته تیراندازی از دیگر امیدهای ما برای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو است و به طور قطع این رشته در چین و پاریس قابلیت درخشیدن دارد و باید مورد حمایت قرار گیرد.