مشهد- معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: در سال ۲۰۲۱ اعضای هیات علمی این واحد بیش از ۴۰۰ مقاله بینالمللی منتشر کردهاند که حدود ۲۵ درصد این مقالات با همکاری دانشمندان بینالمللی بوده است و در سال ۱۴۰۰ نیز بیش از ۵۰۰ عنوان مقاله در نشریات معتبر وزارتین چاپ شده است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، جواد بهارآرا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با داشتن شاخص اچایندکس ۹۱ در سامانه علمسنجی دانشگاه آزاد اسلامی، توانسته رتبه سوم کشوری را بهدست آورده و تاکنون اعضای هیاتعلمی واحد مشهد بیش از چهار هزار و ۴۸۰ مقاله معتبر بینالمللی را در این سامانه ثبت کردهاند که بیش از ۵۶ هزار بار در منابع معتبر به آنها استناد شده است. وی درباره فعالیتهای علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد افزود: ۲۵ درصد این مقالات در نشریات معتبر بینالمللی Q۱ منتشر شدهاند که ۶۴۰ مقاله از آن میان با همکاری پژوهشگران خارج از کشور انجام گرفته است. معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ادامه داد: همچنین امسال بیش از ۶۰ جلد کتاب توسط اعضای هیات علمی دانشگاه تالیف یا ترجمه شده است که برخی از آنها در انتشارات معتبر دانشگاهی و حتی بینالمللی به چاپ رسیدهاند.
دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی دارای ۱۱ واحد و ۶ مرکز آموزشی است و در حال حاضر حدود ۶۰ هزار دانشجو در واحدهای مختلف این دانشگاه تحصیل می کنند که ۲۰ درصد از این تعداد در مقاطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری هستند.
مشهد- نخستین اجلاس سالانه نماز در اداره کل و واحدهای تابعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان رضوی روز دوشنبه برگزار شد. مدیر ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: کارهای واجب باید مورد توجه قرار گیرد و اگر فرصت شد به سایر مستحبات پرداخته شود و نباید به گونه ای برنامه ریزی شود که کارهای مستحب بر فرایض واجب چیره شود. حجت الاسلام امرالله سبحانی نیا افزود: از سویی باید زمان بندی برنامههای فرهنگی و برگزاری نماز همراه با نظم و برنامه ریزی باشد تا جلو پاسخگویی مناسب به ارباب رجوع به واسطه طولانی شدن زمان نماز و دیگر برنامهها گرفته نشود. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی نیز گفت: در ۱۲۰ کارخانه و شرکت کارگاهی که بیش از ۵۰ نفر کارگر داشته باشند برای بالا بردن فرهنگ معنویت قرار است خانه فرهنگ ایجاد شود. حمیدرضا پناه افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه علمی شانه به شانه کشورهای تولید کننده علم در حال فعالیت و تلاش است و این به واسطه توجه لازم به منابع انسانی و رشد معنویت در کشور رخ داده است. وی بیان کرد: یکی از برکات این نظام توجه به فرهنگ نماز است و این در حالی است که در رژیم گذشته بسیاری از ادارات و دانشگاه ها توجهی به برگزاری این فریضه دین نداشتند.