به گزارش ایرنا، شبکه المسیره یمن امروز (دوشنبه) به نقل از یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه دولت نجات ملی این کشور، افزود: برای رسیدن به صلح افزون بر بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعا بر روی پروازهای غیرنظامی و تجاری ابتدا باید محاصره بندر الحدیده برداشته شود و ورود کشتیهای باری حامل مشتقات نفتی به آن آزاد شود به نحوی که فضای مناسب برای انجام مذاکرات صلح و حل و فصل سیاسی همه جانبه میها شود.
این منبع که به نام آن اشارهای نشده است، اضافه کرد: زمان آن فرا رسیده است که تجاوز وحشیانه علیه مردم یمن متوقف شود و ابوظبی و ریاض با خِرَد حکومت کنند و منافع همه مردم منطقه را در اولویت قرار دهند و ابتکارات صلح منطقهای روی میز را بر این اساس که هیچ برنده یا بازندهای وجود ندارد و منافع مردم ماندگار است را به دست گیرند.
در عین حال وزارت امور خارجه دولت نجات ملی یمن نیز در بیانیهای تاکید کرد که عملیات کیفی نیروهای مسلح (ارتش و کمیتههای مردمی یمن) تعجبآور نیست بلکه نتیجه هشدارهای قبلی است که توسط دو کشور متجاوز عربستان و امارات به اشتباه درک شده است.
وزارت امور خارجه یمن تصریح کرد که صلح واقعی و شرافتمندانه به گونهای که امنیت و ثبات مردم یمن را حفظ کند همچنان موضع رهبری سیاسی و دولت نجات ملی در صنعا است.
عربستان به همراه امارات و بحرین و با کمک آمریکا و رژیم صهیونیستی در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ ائتلافی را برای حمله به یمن تشکیل داد و تلاش کرد که «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به قدرت بازگرداند، اما در طول نزدیک به هفت سال گذشته و با وجود حملات همه جانبه و محاصره زمینی، دریایی و هوایی یمن به هیچ یک از اهداف تجاوزکارانه خود دست نیافته است.
طبق گزارش چندی پیش برنامه توسعه سازمان ملل متحد، میزان قربانیان یمنی (در اثر حملات ائتلاف سعودی) تا پایان سال ۲۰۲۱ حدود ۳۷۷ هزار نفر تخمین زده شده که از این میان، ۶۰ درصد، قربانیان غیرمستقیم جنگ هستند که بر اثر گرسنگی شدید، شیوع بیماریها و نبود زیر ساختهای پزشکی و درمانی جان خود را از دست دادهاند و شمار زیادی نیز در اثر بمباران متجاوزان به شهادت رسیده اند.