حجت الاسلام جواد نیکبین دوشنبه عصر در بازدید از غرفه خراسان رضوی در نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته تهران با بیان این مطلب افزود: یکی از صنایعی که کمتر مورد توجه قرار گرفته، صنعت گردشگری است و معتقدم این صنعت ظرفیتهای بسیاری برای کمک به بهبود وضعیت اقتصادی کشور دارد.
نماینده مردم شهرستان های کاشمر، کوهسرخ، خلیلآباد و بردسکن در مجلس با اشاره به ظرفیتهای حرم مطهر رضوی برای جذب گردشگر خارجی اظهار کرد: در دنیا بیش از ۴۰۰ میلیون شیعه وجود دارد که دلداده امام رضا (ع) هستند، اگر ما زیرساخت های لازم برای حضور پنج درصد این جمعیت را فراهم کنیم جمعیتی حدود ۲۰ میلیون زائر را جذب خواهیم کرد.
او یادآور شد: در افق ۱۴۰۴ جذب ۲۰ میلیون گردشگر خارجی پیش بینیشده و تنها جایی که میتواند در فرصت باقی مانده تا افق ۱۴۰۴، این امر را محقق کند، زیارت حرم امام رضا (ع) است.
نیکبین تاکید کرد: آمدن هر گردشگر به ایران، درآمد ارزی نقدی برای کشور دارد و به ایجاد اشتغال پایدار نیز کمک میکند، علاوه بر آن اگر ما میخواهیم فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را به دنیا صادر کنیم و بحث صدور انقلاب در دهه فجر مطرح است، صدور انقلاب تنها بردن پرچم ایران به دیگر کشورها نیست بلکه با آمدن زائر و گردشگر، فرهنگ و آداب ایرانی و اسلامی به آنان معرفی و به دیگر کشورها منتقل میشود.
رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی به ظرفیتهای خراسان رضوی در زمینه انواع گردشگری اشاره کرد و گفت: خراسان رضوی مانند جهانی کوچک است که انواع گردشگری در این استان وجود دارد از جنگل و دریاچه تا کویر و کوه، از ابنیه تاریخی تا اماکن مذهبی و زیارتی و دره ها و رودخانه های زیبا در این استان وجود دارد.
نیکبین با دعوت از مردم ایران برای سفر به استان خراسان رضوی گفت: به افرادی که قصد دارند ایران شناسی را تجربه کنند توصیه میکنم به خراسان رضوی سفر کنند.
او با اشاره به برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته در سال جاری اظهار کرد: باید به صورت ویژه از کارکنان و مدیران ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی به ویژه مدیرکل تشکر کنیم که به خوبی ظرفیتهای گردشگری و صنایعدستی این استان را معرفی میکنند.
نماینده مردم شهرستان های کاشمر، کوهسرخ، خلیلآباد و بردسکن در مجلس به حضور شهرداریهای منطقه ترشیز کهن در این نمایشگاه نیز اشاره کرد و گفت: شهرداران شهرهای بردسکن، شهرآباد، انابد، خلیلآباد و کوهسرخ افرادی قوی و آینده نگر و دستپاک هستند که با مردمداری توان جذب گردشگر را دارند و با طرح و برنامههای این شهرداران شهرهای منطقه ترشیز میتواند به مقاصد گردشگری پویا تبدیل شود.
نیک بین گفت: شهرستانهای مختلف استان خراسان رضوی ظرفیت کمنظیری در زمینه صنایع دستی در رشته های گلیم بافی، فرش، سفال و تراش گوهرسنگ هایی مانند فیروزه و عقیق را دارند.
نمایشگاه گردشگری و صنایعدستی از ۹ بهمن ماه آغاز شده که تا پایان روز ۱۲ بهمن ماه پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.