به گزارش ایرنا، محمد هادی ایمانیه، سهشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز، ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر افزود: این پروژهها شامل ۱۸ پروژه امور آب آشامیدنی، ۴۶ پروژه راههای اصلی، فرعی، روستایی و عشایری، ۴۶ پروژه فضاهای آموزشی، فرهنگی آموزش و پرورش، هنری و رفاهی مراکز آموزش عالی و مراکز فرهنگی و هنری، ۵۹ پروژه امور بهداشت و درمان، ۸۱ پروژه امور برق و ۱۱۹ پروژه عمران شهری و روستایی شهرداری ها، دهیاری ها و بنیاد مسکن میشود.
استاندار فارس ادامه داد: همچنین در دهه مبارک فجر امسال ۱۳۰ پروژه مربوط به مسکن شهری و روستایی، ۳۵ پروژه امور ورزش، ۷۸ پروژه مربوط به سایر طرحهای عمرانی، زیربنایی، خدماتی و رفاهی و ۱۱۷ پروژه طرحهای تولیدی بخش صنعت و کشاورزی به بهره برداری خواهد رسید.
ایمانیه اظهار داشت: هزینه محاسبه شده برای این پروژهها بدون لحاظ افزایش قیمتها است و اگر این هزینهها به قیمت روز محاسبه شود ارزش پروژهها بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود.
استاندار فارس گفت: از جمله جمله بیمارستان ۳۱۶ تختخوابی جهرم ارزش روز این پروژه به تنهایی یک هزار میلیارد تومان است و همچنین بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی نیریز که هزینه روز آن نیز ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
ایمانیه افزود: همچنین در دهه فجر امسال سعی بر این شد که پروژههایی که به طور کامل اجرا و تکمیل شده در لیست افتتاح قرار گیرد تا بلافاصله پس از افتتاح امکان بهرهبرداری از آنها فراهم باشد.
وی ادامه داد: همچنین سعی شده که پروژهها توزیع عادلانه شهرستانی داشته باشد که البته در این زمینه هنوز رضایت کامل حاصل نشده اما جهت گیری مدیریت ارشد استان به این سو است که امیدواریم ادامه پیدا کند.
جزئیات افتتاح طرحهای صنعتی در استان فارس
همچنین بنا بر گزارش دریافتی، رئیس سازمان صمت استان فارس نیز سهشنبه اعلام کرد: ۲۷ طرح تولیدی با اعتباری افزون بر 15 هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی یک هزار نفر در دهه فجر انقلاب اسلامی در این استان به بهرهبرداری میرسد.
حمیدرضا ایزدی افزود: این طرحهای تولیدی بیشتر در زمینه محصولات شیمیایی و پلاستیکی، سنگهای ساختمانی و تزئینی، اقلام گیاهی و آرایشی، مصالح ساختمانی، لوازم خانگی و آشپزخانه، تجهیزات پزشکی و بهداشتی، مواد معدنی و سایر ماشینآلات هستند که به چرخه تولید استان ملحق میشوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس تامین مالی را کلیدیترین موضوع برای تداوم فعالیت و توسعه سرمایهگذاری واحدهای صنعتی و معدنی در کشور و استان فارس دانست.
وی در این باره گفت: با توجه به دغدغههای اخیر مقامات عالی نظام و سیاستهای کلان دولت سیزدهم مبنی بر رونق اقتصادی با اتکا بر موضوع تولید و جهش در این عرصه، برای فعالسازی کامل ظرفیتهای تولیدی واحدها و همچنین سرمایهگذاریهای جدید در هر دو بخش نیز نیازمند اداره و عزم جدی تامین نقدینگی لازم و همچنین جذب و حمایت از سرمایهگذار است که یک وابستگی به سیستم تامین شبکه بانکی کشور وجود دارد و بایستی به این مهم توجهی دوچندان شود.