به گزارش خبرنگار ایرنا، «سید ظهور احمد آقا» حکمران ایالت بلوچستان امروز (سهشنبه) در شهر «کویته» مرکز این استان پذیرای «حسن درویش وند» سرکنسول جمهوری اسلامی ایران بود.
نشست نماینده عالی دولت فدرال پاکستان در ایالت بلوچستان، با سرکنسول کشورمان در فضایی دوستانه و به صورت مفصل انجام شد و طرفین طیف وسیعی از روابط دوجانبه، همکاریهای مشترک در بخشهای مختلف، تعاملات مرزی به ویژه ارتباطات میان استانهای سیستان و بلوچستان و بلوچستان پاکستان را مورد بررسی قرار دادند.
درویش وند با قدردانی از اهتمام دولت ایالت بلوچستان درجهت تقویت مناسبات دوجانبه با ایران، سلامهای گرم «حسین مدرس خیابانی » استاندارد سیستان و بلوچستان و همچنین «سید محمدعلی حسینی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان را به حکمران ایالت بلوچستان ابلاغ کرد.
طرفین درباره آخرین تحولات مرتبط با همکاریهای دوجانبه، حجم تجارت مشترک، موانع در مسیر مراودات تجاری و مرزی و نحوه رفع این مسائل تبادل نظر کردند.
حکمران ایالت بلوچستان در این نشست با ابراز خرسندی از روابط ایران و پاکستان به ویژه تعامل میان استانهای همجوار مرزی، گفت: توسعه روابط با ایران و پیشبرد طرح بازارچههای مرزی از پیگیریهای مهم عمرانخان نخست وزیر پاکستان است و تاکید دارد که موانع در مسیر تجارت دوجانبه شناسایی و حل موثر آن باید انجام شود.
وی با یادآوری سفر اخیر عارف علوی رئیس جمهوری پاکستان به شهر بندری "گوادر" که طی آن جلسه مهمی با حضور مسوولان ارشد دولت فدرال (اسلامآباد) و دولت ایالت بلوچستان برگزار شد، گفت: آقای رئیس جمهور تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران را مورد تاکید و دستور موکد بر رفع موانع داد.
در این جلسه دستور کار نشستهای آتی کمیته مشترک تجارت مرزی ایران و پاکستان که قرار است به زودی در زاهدان برگزار شود و همچنین موضوع کمیته مشترک مرزی، مورد بررسی قرار گرفت و حکمران ایالت بلوچستان قول مساعد داد تا مسائل پیرامون این دو جلسه را پیگیری خواهد کرد.
ظهور احمد آقا با استقبال از دعوت استاندار سیستان و بلوچستان از وی برای سفر به زاهدان، برای انجام این دیدار در اولین فرصت اعلام آمادگی کرد.
وی افزود: دولتهای فدرال و ایالتی در پاکستان با جدیت پیگیر توسعه روابط و همچنین گسترش تجارت با ایران هستند و این مطالبهای است که سران کشور همواره بر آن تاکید دارند زیرا روابط با جمهوری اسلامی مهم ترین عنصر رونق اقتصادی و بهبود معیشت منطقه است.
حکمران ایالت بلوچستان با اشاره به مشترکات قوی تاریخی، فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان به ویژه نزدیکی دو استان مرزی، برای افزایش همکاریهای دانشگاهی، فرهنگی و آموزشی میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.