عادل مهری روز سه شنبه به خبرنگار حوزه ایثارو شهادت ایرنا درباره برگزاری استارت آپهای منطقهای که در پنج مرکز به عنوان استانهای معین در سطح کشور برگزار شد اظهار داشت: این رقابت ها با شرکت نخبگان استانهای سراسر کشور در استان های معین خراسان رضوی، گیلان، کرمانشاه، قم، تهران بزرگ برگزار شده است.
وی با بیان اینکه ریاست عالی بنیاد به دنبال ایجاد اشتغال پایدار است، افزود: هدف بعدی ما از برگزاری این استارت آپها، این است که ایثارگران مولد شوند و بستر اشتغالزایی برای دیگران نیز فراهم شود.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان بنیاد شهید تاکید کرد: اکنون بیش از ۹ هزار نخبه در خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان در سه سطح نخبه، سرآمد و پیشتاز در کشور شناسایی شدهاند.
تبلیغات رقابت جایزه بزرگ شهید پیشرفت شهید «فخری زاده» آغاز شده
مهری از برگزاری جایزه بزرگ شهید پیشرفت شهید «فخری زاده» خبر داد و گفت: از ابتدای بهمن ماه تبلیغات برای جایزه بزرگ شهید «فخری زاده» آغاز شده که خانواده شهدا و ایثارگران میتوانند در «سامانه گنج شاهد» که متعلق به دانش پژوهان است، ثبت نام کنند که قطعا آمار نخبگان، سرآمدان و پیشتازان تغییر خواهد کرد.
دانشمند شهید «محسن فخریزاده» همواره عمر پربرکت خویش را در راه دفاع از این مرز و بوم صرف کرده و در این راستا، در دوران دفاع مقدس نیز پابهپای دیگر رزمندگان اسلام، به جبهههای نبرد حق علیه باطل شتافت و تجربیات این دوران را سرلوحه خدمت و تلاش برای پیشرفت کشور عزیر خود ایران قرار داد.
شهید فخری زاده متولد اول فروردین سال ۱۳۴۰ در شهر قم بود که لیسانس خود را در دانشگاه صنعتی اصفهان گذراند و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی هستهای شد. فخری زاده به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه، امکانات این دانشگاه را در جهت تحقیقات هسته ای بکار گرفت و سپس رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر شد. او رییس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) بود.
شهید فخریزاده معاون وقت وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) عصر روز جمعه هفتم آذرماه ۱۳۹۹ توسط عناصر تروریست مسلح در «آبسرد» تهران ترور و به شهادت رسید.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: ایثارگران عضو مرکز دانش پژوهان، در ۱۴ شاخص با یکدیگر رقابت و در جلسه نهایی ۱۴ ایثارگر در هر یک از این شاخصها معرفی میشود.
وی با مقایسه استارت آپ سال جدید و گذشته افزود: در سال گذشته، صرف حضور ایثارگر برای ما مهم بود و اینکه در چه حوزهای طرح داده بودند، ملاک نبوده اما امسال محورهایی مشخص کردیم که محورهای این استارت آپ شامل فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و مستند سازی (نرم افزارها، اپلیکیشنها، بازیهای رایانهای و...)، خدمات آموزشی، خدمات اداری در سازمان، سلامت، مراقبتهای سالمندی و امور جانبازان، امداد و نجات، گردشگری و هتلداری، بانکی و بیمه ای، کشاورزی و دامداری، اشتغال و مسکن بوده است.
در منطقه شرق کشور طرحها جالب و کیفیت بهتری داشت
وی درباره برگزاری آخرین رقابت استارت آپی در منطقه خراسان رضوی که روز یکشنبه گذشته دهم بهمن ماه جاری برگزار شد افزود: منطقه شرق کشور طرحهای جالب و کیفیت بهتری داشت که به دنبال عملیاتی کردن طرحها هستیم که در پایان این مراسم از نفرات برتر شاهد و ایثارگر با اهدای لوح سپاس و نشان دانش پژوهان، تقدیر به عمل آمد.
مهری گفت: بیش از ۴۰۰ طرح استارتاپی و شرکتهای دانش بنیان از جامعه ایثارگری در سطح کشور ارسال شد که در منطقه شمال شرق کشور ۷۵ طرح استارتاپی معرفی و از میان آنها نیز ۳۵ طرح بررسی و ۸ طرح نیز به عنوان برترینها معرفی شدند.
وی افزود: در کل کشور چهار سطح فناورانه، سطح یک ایده، سطح دو تحقیق و توسعه (R&D)، سطح سه نمونه محصول (MVP) و سطح چهار توسعه بازار محصول است که در میان طرحهای معرفی شده منطقه شمال شرق (مشهد) و شمال (گیلان) کیفیت و رقابت بیشتر بوده است.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: آثار ارسال شده منطقه شمال شرق کشور در ۸ گروه رقابت کردند و چهار گروه برتر این منطقه به مرحله نهایی رویدادهای ملی سرآمدان شاهد و ایثارگر کشور که اسفندماه در تهران برگزار میشود، راه مییابند.
مهری اضافه کرد: در منطقه شمال شرق کشور، استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد شرکت و با یکدیگر رقابت کردند.