به گزارش ایرنا، مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کردستان در حاشیه برگزاری دوره آموزشی خط امام(ره) به خبرنگاران استان اظهار داشت: دوره خط امام (ره) ویژه اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاههای استان است که همزمان با آغاز دهه مبارک فجر به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه پیام نور استان برگزار شده است.
سامان مرادی با اشاره به اینکه این دوره از دوازدهم تا چهاردهم بهمن هر روز صبح از ساعت ۹ تا پنج بعدازظهر در دانشگاه پیام نور استان برگزار میشود، اضافه کرد: دوره آموزشی تشکیلاتی خط امام (ره) به عنوان یکی از آموزههای اندیشه اسلامی و منظومه فکری امامین انقلاب است.
مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کردستان افزود: دشمنانمان تضعیف دین اسلام و ایجاد شبهات انحرافی از دین را در قالب تهاجم و شبیخون فرهنگی طراحی کردهاند لذا با توجه به این مهم یکی از راهکارهای اساسی مقابله با این توطئه، توسعه و گسترش معرفت و بصیرت دینی پایه قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت و تبیین راه امام (ره) است.
مرادی با اشاره به اینکه در انقلاب اسلامی که حضرت امام (ره) بنیانگذار آن بود اسلام، کتاب و سنت جایگزین خرافات شد، یادآور شد: با وقوع انقلاب علم و معرفت، دیانت و سیاست، قیام و عمل، نجات بخشی محرومان و در مجموع اسلام ناب محمدی(ص) رواج و گسترش پیدا کرد.
انجام هشت هزار و ۸۶۳ مورد بازرسی از سطح بازار در کردستان
مدیرکل استاندارد کردستان از انجام هشت هزار و ۸۶۳ مورد بازرسی در سطح بازار استان در راستای اجرای طرح طاها خبرداد و گفت: به موجب ماده ۱۹ قانون طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد، کارشناسان سازمان ملی استاندارد مجاز هستند به مراکز تولید، بستهبندی، تمرکز، عرضه و فروش کالاها و یا خدمات مشمول استاندارد اجباری وارد شوند و به بازرسی بپردازند.
ژیلا یزدانی اضافه کرد: در همین راستا از ابتدای سال جاری تاکنون هشت هزار و ۸۳۹ مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان و یک هزار و۴۷۱ بازرسی فنی از واحدهای تولیدی، خدماتی و آزمایشگاهی و آسانسور و شهربازی انجام شد.
وی افزود: به موجب همین ماده کارشناسان مجاز به نمونهبرداری از محصولات بازرسی شده هستند که طی این مدت یک هزار و ۳۱۷ نمونه واحد تولیدی و ۲۲۲ نمونه طرح طاها آزمون شد.
مدیرکل استاندارد استان کردستان اظهار داشت: تولیدکنندگان و عرضه کنندگان اقلامی که اجرای استاندارد آنها به موجب قانون اجباری اعلام میشود، موظف هستند محصولات خود را منطبق با استاندارد ملی ذیربط تولید و عرضه کنند و همچنین برای محصولی که با رعایت استاندارد ملی تولید مربوط اجباری نباشد، پس از کسب مجوز از سازمان ملی استاندارد ایران میتوانند از علامت استاندارد تشویقی استفاده نمایند، در همین راستا در ۱۰ ماه گذشته تعداد ۹۹ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی صادر شد.
یزدانی با بیان اینکه از ابتدای سال تا پایان دی ماه سال جاری تعداد ۶۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد تمدید و ۳۴ پروانه ابطال شده است، افزود: واگذاری پروانه کاربرد علامت استاندارد به فرآورده واحدهای تولیدی، منوط به دارا بودن پروانه معتبر برای تولید، ثبت نام و علامت تجارتی شرکت، مناسب بودن روش و امکانات تولیدی و دارا بودن مدیر کنترل کیفیت تمام وقت با مدرک تحصیلی مرتبط طبق ضوابط استاندارد است.
بیش از ۶ هزار دستگاه اوزان در کردستان آزمون شد
رییس اداره اندازهشناسی، اوزان و مقیاسهای استاندارد کردستان هم به خبرنگار ایرنا گفت: به منظور اطمینان از صحت عملکرد وسایل توزین مورد استفاده در تمام واحدهای صنفی، خدماتی و واحدهای تولیدی و توزیعی از ابتدای سال جاری تاکنون پنج هزار و ۹۳۲ دستگاه اوزان سبک و ۴۱۲ دستگاه اوزان سنگین توسط کارشناسان این ادارهکل آزمون شد.
«فیروزه راه هدایتم» با اشاره به اینکه در این مدت ۷۰۰ آزمون از نازلهای سوخت مایع و CNG استان هم توسط این ادارهکل انجام شده است، گفت: ادارهکل استاندارد استان در راستای انجام آزمون نازلهای سوخت مایع، کنترل صحت عملکرد آنان و جلوگیری از کم فروشی با همکاری شرکت توزیع نفت و فراوردههای نفتی هر۶ ماه یکبار به مراکز توزیع سوخت مایع برای کنترل نازلهای مربوطه مراجعه و آزمونها توسط آزمایشگاههای آزمون مورد تایید صلاحیت سازمان ملی استاندارد ایران انجام می شود و در صورت تایید برچسب گذاری می شود.
وی اضافه کرد: مصرفکنندگان در زمان توزین و یا دریافت سوخت خودرو دقت داشته باشند که برچسب صحت عملکرد دستگاه نصب شده باشد و در صورت مشاهده وسایل توزین و نازلهای سوخت مایع فاقد برچسب و یا تردید نسبت به صحت عملکرد آنها، این اداره کل را از طریق تلفن گویای ۲۴ ساعته ۱۵۱۷ در جریان قرار دهند تا با متخلفان مربوطه برخورد قانونی صورت گیرد.