یزد- ایرنا - سرپرست دانشگاه یزد با بیان اینکه برگزاری اردوی راهیان نور یکی از مهمترین راه‌های تحقق جهاد تبیین مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، گفت: افراد با اعزام به مناطق مختلف عملیاتی ضمن مشاهده منطقه و روایت‌گری که در صحنه برای آنها ترسیم میشود، آثار خوبی برای دانشجویان و دانشگاهیان دارد.

به گزارش ایرنا، عباس کلانتری روز سه‌شنبه در جلسه قرارگاه راهیان نور دانشجویی در تالار اندیشه این واحد دانشگاهی افزود: مسئولان و رییسان  دانشگاه‌ها علاوه بر تسهیل حضور دانشجویان، خود در این رویداد سراسر برکت حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد که حضور آنها در چنین رویداد فرهنگی ضمن ایجاد انگیزه، تشویق و ارتباط بهتر رییسان مراکز آموزش عالی با دانشجویان ،موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هدف می شود.

سرپرست دانشگاه یزد اظهارکرد: هرچند به دلیل تداوم شیوع ویروس کرونا و تامین هزینه‌ها، قدری کارها را دشوار کرد، باید بدانید که یکی از موثرترین کارهای فرهنگی و از شیوه‌های موثر اصلاح برگزاری اردوی راهیان نور است و همه باید برای برگزاری آن همکاری کنند.

همچنین مسئول بسیج دانشجویی استان یزد گفت: دهه فجر یادآور شکوه حضور مردم در صحنه است و بزرگداشت این ایام این نکته را به ما گوشزد می‌کند، انقلابی که به ارث بردیم حاصل مجاهدت هزاران شهید است که با خون خود انقلاب را به دست ما رساندند.

علی پورمیرزایی افزود: رهبر معظم انقلاب مکرر فرمودند که تنها راه ماندگاری انقلاب انتقال فرهنگ جهاد و شهادت به نسل جدید است و اردوی راهیان نور یکی از شیوه‌هایی است که به این منظور می‌تواند راهگشا باشد.

وی بیان کرد: به دلیل شیوع کرونا در ۲ سال گذشته موفق به برگزاری اردوی راهیان نور نشدیم اما امسال به دلیل واکسیناسیون همگانی علیه ویروس کرونا و کاهش شدت آن احتمال از سرگیری اردوی راهیان نور وجود دارد.

مسئول بسیج دانشجویی یزد اظهارکرد: هم اکنون این نهاد به عنوان دبیر قرارگاه علم الهدی استان تمامی تلاش خود را به کار می گیرد تا حضور دانشجویان در این اردوها به صورت حداکثری اتفاق بیفتد.

در صورت مساعد بودن شرایط بهداشتی از لحاظ شیوع کرونا از دهم تا بیست و پنجم اسفند ماه آینده در قالب چهار کاروان دانشگاهیان به اردوی راهیان نور در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور و در صورت لزوم به مناطق عملیاتی شمال غرب ایران اعزام می شوند.

هم اکنون حدود ۷۰ هزار دانشجو در ۶۷ دانشگاه و مراکز آموزش عالی استان یزد در دوره های کاردانی تا تخصصی رشته های مختلف در حال تحصیل هستند.

دانشگاه یزد سال ۱۳۶۷ شمسی با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته عمران رسما شروع به کار کرد و هم اکنون ۱۴ هزار و ۷۵۰ نفر در۲۱۷ کد رشته تحصیلی مشغول تحصیل هستند.