علی خطیبی روز سهشنبه در مراسم آغاز بهرهبرداری از دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه نیشابور افزود: پارسال ۱۶۷ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرحهای خیرساز به دانشگاهها اختصاص یافت و در هر جایی خیران هر چه قدر کمک کردهاند به همان میزان اعتبار از طرف وزارت علوم اختصاص مییابد.
وی اضافه کرد: برای توسعه فضای کالبدی دانشگاهها با سیاست خاصی که در پیش گرفتهایم ایجاد مراکز رشد، پارک علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان به طور جدی در دستور کار است.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از کارهای بسیار خوبی که در دوره جدید وزارت علوم شروع شده ایجاد معاونت فناوری است و باید اجازه بدهیم شرکتهای دانشبنیان و فناور وارد دانشگاه شوند و برای حل مشکلات از آنان استفاده کنیم در این صورت دانشگاه اثرگذار و مولد خواهد بود واگر نه با فارغالتحصیل کردن پیشرفتی حاصل نمیشود.
خطیبی افزود: ما دانشگاهیان در حل برخی از مسایل پیرامونی و حل معضلات اجتماعی کوتاهی کرده ایم و دانشگاه نیشابور به جوانان این شهر برای ایجاد شغل بدهکار است البته در دانشگاه نیشابور نقص و کمبود بودجه زیاد داریم با این حال امسال اعتبارات تملک دارایی این دانشگاه در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲ برابر شده است.
وی ادامه داد: امروز در آستانه چهل و چهارمین سالگرد انقلاب هستیم و در بررسیها و ارزیابیهای عملکردمان باید بدون توجه به ذهنیتی که رسانههای آنطرف آب برای ما ترسیم میکنند نقاط ضعف و قوتمان بدون این که منکر کمبودها باشیم را بررسی کنیم.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که یکی از دلایل عقب افتادگی ما تفکر پادشاهی حاکم بود گفت: امروز به برکت انقلاب به جایی رسیدهایم که در وین پنج قدرت جهانی برای حل یک مشکل با ایران در حال مذاکره هستند در حالی که پس از جنگ جهانی دوم رییسجمهور سه کشور تصمیم می گیرند در تهران بدون اطلاع و اجازه شاه اجلاس برگزار کنند و اقتدار امروز ما حاصل انقلاب است.
در پایان این مراسم دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه نیشابور به مساحت سه هزار و ۶۵ مترمربع و با اعتبار ۱۳۰میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۱
مشهد- ایرنا- معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دهه فجر امسال ۶۶ طرح عمرانی به مساحت ۱۴۱ هزار مترمربع شامل خوابگاه، ورزشگاه و استخر با اعتباری افزون بر پنج هزار میلیارد ریال در دانشگاههای کشور به بهرهبرداری میرسد.