جمال معتمدی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان کابل مسی در ۷۶۶ مورد سرقت در مناطق مختلف این استان از سوی سارقان سرقت شده است.
وی بیان کرد: بیش از ۷۰ میلیارد ریال این میزان سرقت به شبکه های توزیع نیروی برق این استان خسارت وارد کردند.
معتمدی زاده اظهار داشت: این سرقت ها بیشتر در شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران رخ داده که برای مردم و شرکت توزیع نیروی برق استان مشکلاتی را بوجود آورده است.
وی ادامه داد: سرقت سیمهای مسی برق علاوه بر خاموشی ناخواسته، نارضایتی عمومی را نیز به دنبال دارد.
معتمدی زاده ابراز کرد: طرح تبدیل سیم های مسی به کابل خودنگهدار از جمله اقدامات و پیگیریهای موثر برای مقابله و پیشگیری با پدیده سرقت انرژی و تجهیزات شبکه برق استان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: حذف انشعابات غیر مجاز یکی دیگری از برنامههای و اولویتهای شرکت توزیع برق استان است.
وی افزود: در راستای جلوگیری از سرقت ها و پایداری شبکه برق در استان امسال ۴۰۰ کیلومتر سیم مسی به کابل خود نگهدار در قالب ۴۴ پروژه انجام شد.
معتمدی زاده تصریح کرد: هم اکنون طرح های متعددی در راستای اصلاح و بهینه سازی، کاهش تلفات در کهگیلویه و بویراحمد در دست اجراست.
وی میانگین پیشرفت فیزیکی طرح های شرکت برق استان را ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: طرح های شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد با اعتبار ۳ هزار میلیارد ریال فعال و در دست اجراست.
معتمدی زاده اظهار داشت: امسال ۵۲۰ میلیارد ریال برای اجرای بیش از ۲۵۰ پروژه اصلاح و بهینه سازی، کاهش تلفات در روستاهای این استان هزینه خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۹۹ درصد از روستاهای این استان دارای برق پایدار هستند گفت: برق بخش از روستاهای خانوار های دارای جمعیت کم که به تازگی کد دار شدند نیز در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.
تعداد مشترکین برق در این استان بیش از ۲۷۵ هزار مشترک است که از این تعداد مشترک حدود ۲۱۰ هزار مشترک در شهرها و ۶۰ هزار مشترک در روستاها سکونت دارند.