عبدالله درخشانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد تبلت تامین شده هزار دستگاه توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و مابقی نیز توسط ۲ شرکت خیر آسیا خودرو و شرکت داده نوین است.
وی افزود: باتوجه به نسبت آمار دانش آموزان هر شهرستان و آمار محروم از شاد این تبلت ها بزودی در اختیار آنها قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه ۳۷ هزار دانش آموز این استان به شبکه شاد دسترسی ندارند گفت: هم اکنون دانش آموزان ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه تبلت نیاز دارند که نیازمند همکاری و کمک سایر دستگاه ها و خیرین برای تهیه تبلت دارد.
وی افزود: کسانی که تمایل دارند در این امر مشارکت کنند می توانند با شماره تلفن ۳۲۲۴۱۰۲۴ اداره انجمن اولیا و مربیان خراسان شمالی تماس حاصل کنند.
رییس اداره انجمن اولیا و مربیان خراسان شمالی دسترسی به اینترنت، گوشی هوشمند، پایین بودن وضعیت اقتصادی خانواده و بیش از یک دانش آموز در یک خانوار را علت اصلی محروم از تحصیل در فضای مجازی عنوان کرد.
درخشانی اظهار داشت: از ابتدای پیدایش کرونا تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ تبلت به ارزش حدود ۶ میلیارد تومان برای دانش آموزان خریداری و در اختیار آنها قرار داده شده است.
بر اساس ارزیابی اعضای ستاد کرونا و مواجهه احتمالی با پیک ششم تمامی مدارس استان از روز گذشته ۱۳ بهمن ماه به مدت یک هفته به صورت غیرحضوری و آموزش از طریق شبکه شاد پیگیری خواهد شد.
براساس آخرین فهرست رنگبندی کرونایی که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، چهار شهرستان بجنورد، شیروان، فاروج و مانه و سملقان در وضعیت نارنجی و شهرستان های اسفراین، رازوجرگلان، گرمه و جاجرم نیز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
۱۸۶ هزار و ۶۵ دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۹ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۴ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
در مجموع ۴۸ درصد دانش آموزان استان را دختران تشکیل می دهند و ۳۸ درصد دانش آموزان در مناطق روستایی مشغول به تحصیل هستند.