ساری – ایرنا – معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه این وزارتخانه را پیگیری اهداف دولت سیزدهم برای تعالی نظام سلامت معرفی کرد و گفت : عدالت در نظام سلامت اولویت دولت سیزدهم در حوزه بهداشت است که به صورت جدی پیگیری می‌شود.

به گزارش ایرنا، عباس شیراوژن روز پنجشنبه در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) ساری افزود : هر مجموعه و سازمانی برای این که در مسیر تحول‌آفرینی و ایجاد انگیزش در منابع انسانی و دستیابی به اهداف راهبردی توفیقات بیشتری داشته باشد نیازمند انتخاب شعارهای محوری و کلان است و بر همین اساس نیز دو سیاست محوری دسترسی عادلانه به خدمات سلامت و ارتقاء‌سطح کمی و کیفی در این نظام مورد توجه وزارت بهداشت قرار دارد که امیدواریم در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور نیز با جدیت توسط مدیران و همه کارکنان دنبال شود.

وی ادامه داد : وزارت بهداشت انتظار دارد که در دوره جدید مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، یک برنامه‌ریزی راهبردی و جامع و مبتنی بر نظرات نخبگان و کارشناسان که در عین حال عملیاتی، آرمان‌گرایانه و واقع‌بینانه باشد تدوین شود ضمن این که سیاست‌های کلی سلامت، سند دانشگاه اسلامی، نقشه جامع علمی کشور باید مبنای تمامی برنامه‌ریزی‌ها باشد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی مازندران سهم خودش را در این هدف و چشم‌انداز مهم ادا کند تا بیماران و همراهان رنجی به جز بیماری نداشته باشند ، مردم دانشگاه و بیمارستان و شبکه بهداشت را ملجا و پناهگاه خود بدانند و در عین حال دانشجو و اساتید هم کمترین دغدغه و نگرانی‌ها را داشته باشند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در سال‌های ابتدایی گام دوم انقلاب اسلامی و در آستانه قرن پانزدهم قرار داریم. هر چه را که در سال‌ها و دهه‌های گذشته اتفاق افتاده که اتفاقات خوب و مبارکی هم بود باید متناسب با گام اول انقلاب اسلامی نگاه و ارزیابی کنیم و با یک نگاه تحولی که مد نظر دولت سیزدهم است و مقدماتش هم در سال‌ها و دهه‌های گذشته فراهم شده، با اراده قوی و مدیریت جهادی و همت دانشگاهیان جوان، تحولی جدی در عرصه خدمت‌رسانی به مردم رقم بزنیم.

شیراوژن با تاکید بر این نکته که مجموعه رفتارها، گفتارها و تعاملات مدیران دانشگاه و اساتید با دانشجویان در شکل‌گیری فرهنگ جامعه پزشکی اثر می‌گذارد ، توضیح داد : اگر با کرامت و تکریم و دلسوزی و مؤمنانه با دانشجو مواجه شویم ، دانشجو نیز فرا می‌گیرد که با تکریم و دلسوزانه با بیمار و مراجع برخورد کند.  اگر دانشجو عطش دانش‌پژوهی و یافتن جدیدترین راهکارهای حل مسائل را از استاد بیاموزد، ثروت را بر دانش ارجح نمی‌داند و لحظه‌های باارزش عمرش را در خیالات و رویاپردازی‌ها هدر نمی‌دهد. اگر دانشجو اشتیاق به پیشرفت دانشگاه را در مسئولان دانشگاه ببیند، غصه‌های غربت و سفر به ناکجاآبادها را بالاتر از حضور و خدمت در این سرزمین دانش و تمدن نمی‌بیند.

وی از رشد جمعیت به عنوان یکی از دغدغه‌های مهم نام برد و گفت : نقش شبکه بهداشت و معاونت فرهنگی و معاونت بهداشتی در این مسیر بسیار مهم است و اگر دیر بجنبیم و کاستی‌های موجود در این زمینه را جبران نکنیم معضل جدی تاریخ تمدنی برای مردم ما پیش خواهد آمد و با بحران سالمندی جمعیت مواجه می‌شویم.

این مسئول ضمن قدردانی از مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دوره اخیر، افزود : از اقداماتی که همه همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در همه سطوح بویژه طی دو سال شیوع کرونا و پنج موج اخیر انجام دادند سپاسگزاریم و امیدواریم موج ششم را که در نخستین روزهای آن به سر می‌بریم با همت مضاعف همکاران و کمک مردم پشت‌سر بگذاریم.

در این مراسم دکتر فرهاد غلامی که روز ۶ بهمن با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران منصوب شده بود حکم انتصاب خود را از معاون وزیر دریافت کرد.

پیش از این دکتر سیدعباس موسوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران را بر عهده داشت که در این جلسه از خدماتش قدردانی شد.