سرهنگ مهدی توانگر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در هفته گذشته تعداد دستگاه های پلاک گذاری شده از ابتدای آغاز طرح تا کنون از مرز یک هزار دستگاه عبور کرد و با توجه به اتمام روند ساخت پلاک ها انتظار می رود نیمی از کار در ۴۵ روز اینده به اتمام برسد.
وی اضافه کرد: بسیاری از تخلفات رانندگی موتوسیکلت ها پس از پلاک ذاری و شاسنامه دار شدن این دستگاه ها به خودی خود حذف می شود چراکه به علت داشتن پلاک و ثبت و اعمال تخلفات راکبان بیشتر قوانین رانمایی و رانندگی را رعایت می کنند.
سرهنگ توانگر یادآور شد: پلیس راهور جزیره نیز در کنار اجرای طرح ساماندهی برخورد را تخلفات موتورسیکلت ها را در دستور کار قرار داده اما تا پایان طرح پلاک گذاری آن عده از راکبانی که از کلاه ایمنی استفاده می کنند توقیف نخواهد شد.
وی با بیان اینکه بخش اعظمی از تصادف های جرحی جزیره به موتورسیکلت و راکبان آن باز می گردد که عمده دلایل آن عدم تعادل، حرکت های مارپیچ و خلاف جهت و رعایت نکردن برخی دیگر از قوانین راهنمایی و رانندگی است گفت: به همین دلیل انتظار داریم راکبان موتور سیکلت استفاده از کلاه ایمنی، سرعت مجاز و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی را برای حفظ ایمنی خود در دستور کار قرار دهند.
وی گفت: هم اکنون در این جزیره حدود هشت هزار دستگاه موتورسیکلت شارژی وجود دارد که سه هزار دستگاه آن از داخل کشور و پنج هزار مورد نیز از خارج از کشور به این جزیره وارد شده که تمام این دستگاه ها در یک بازه زمانی باید اهراز هویت، ساماندهی و پلاک گذاری شود.
رییس پلیس راهنمایی رانندگی کیش همچنین از نوبت دهی اینترنتی پلاک گذاری موتورسیکلت ها در این جزئ ه خبر داد و افزود: متقاضیان می توانند با مراجعه به آدرس الکترونیکی https://traffic.kish.ir نسبت به دریافت نوبت خود اقدام کنند.
مراجعه کنندگان به مرکز ساماندهی باید اصل و کپی مدارکی همچون کارت ملی، شناسنامه، سند موتورسیکلت، بیمه نامه شخص ثالث موتورسیکلت، فرم یا برگ احراز سکونت در جزیره کیش (کارت کیشوندی، سند اجاره نامه، نامه از محل کار یا تدریس فرزندان) را به همراه داشته باشند.