مشهد- ایرنا- جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۰۴ دانشجوی دوره تخصص پزشکی به مناطق محروم زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی اعزام شده اند که این تعداد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

دکتر ایوب توکلیان روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس بند چهار  مصوبه ۵۵ نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی، تمامی دستیاران تخصصی که به عنوان دستیار سال آخر شناخته می شوند در سال آخر تحصیلی ملزم به انجام طرح یک ماهه در مناطق محروم هستند که این اقدام بر اساس تخصیص وزارت بهداشت و بر اساس اعلام نیاز معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: تعداد دستیاران اعزامی به مناطق محروم خراسان رضوی در سال جاری ۱۵ نفر نسبت به سال گذشته افزایش داشته است که در قالب این برنامه، تخصص های عفونی، داخلی، جراحی، بیهوشی و اورولوژی در شهرستان های استان توزیع شدند.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ارائه خدمات توسط دستیاران اعزامی به مناطق زیر پوشش به صورت حضور فعال برای  پوشش برنامه‌های درمانی و آمادگی آنکال (گوش به زنگ) مطابق با برنامه تنظیمی بیمارستان و معاونت درمان صورت می گیرد.
توکلیان افزود: اعزام دستیاران به مناطق محروم در راستای افزایش دسترسی عموم مردم به خدمات درمانی، افزایش کیفیت خدمات رسانی در راستای ارتقای رضایت مندی و کاهش اعزام بیماران به سایر مراکز استان صورت می گیرد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور شناخته شده است.