زنجان - ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان با اشاره به آمادگی مراکز درمانی استان گفت: با توجه به شروع موج ششم کرونا وظایف و تکالیفی بر عهده درمان تامین اجتماعی بوده و تمهیداتی در این خصوص اندیشیده شده تا مراجعه کنندگان با کمبود دارو و پزشک مواجه نشوند و خدمات مورد نیاز ارائه شود.

 دکتر مهدی نیک سیرت روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به شروع موج ششم کرونا و سویه جدید اُمیکرون افزود: بررسی ها بیانگر آن است که این موج در بخش سرپایی سهمگین‌تر از موج‌های قبلی آغاز شده است.

این مسوول ادامه داد: بر این اساس به تمام مراکز درمانی استان اعلام شده است که داروهای پرمصرف خود را در بحث سویه اُمیکرون با اولویت تهیه کنند، چراکه بیمه شدگان انتظار دارند در ارائه دارو و خدماتی که به صورت رایگان ارائه می‌شود، مشکلی ایجاد نشود.

نیک سیرت بابیان اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی برای کاهش ازدحام مراجعه کنندگان در مراکز درمانی تمهیداتی را اتخاذ کرده است، اظهار داشت: بر این مبنا فعال شدن شیفت عصر مراکز و ۲ شیفته شدن این مراکز با هدف توزیع مناسب بیماران و افزایش خدمات تخصصی مورد نیاز از جمله اقدامات انجام گرفته است.

وی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود دانشگاه علوم پزشکی استان نیز یاریگر درمان تامین اجتماعی در تامین متخصصان مرتبط از قبیل بیماری عفونی باشد، گفت: در صورت تحقق این موضوع مهم و موافقت دانشگاه علوم پزشکی استان مبنی بر تامین متخصص رشته عفونی امکان خدمت رسانی به صورت مطلوب تر فراهم خواهد شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان ادامه داد: برای رویارویی با موج ششم کرونا "سویه جدید اُمیکرون" تمهیداتی برای تامین تجهیزات، داروها و نیروی انسانی اتخاذ شده است، هر چند مشکلاتی داریم، به عنوان نمونه، در پنج موج قبلی کرونا ۴۶ درصد کادر بیمارستان امام حسین(ع) شهر زنجان به این بیماری مبتلا شدند و با توجه به گسترش و سرایت بالای سویه جدید نگرانی فزاینده ای داریم.

وی با بیان اینکه بروز این موج و احتمال ابتلای کادر درمان به این نوع سویه نیز، سختی کار را بیش از گذشته مضاعف می کند، ابراز امیدواری کرد، با همکاری های بین بخشی و هم افزایی متولیان حوزه سلامت این موج نیز با کمترین مخاطرات سپری شود.

نیک سیرت با تاکید بر اینکه علائم سویه اُمیکرون اغلب همان سرماخوردگی است و همین مساله موجب شده شمار مراجعه کنندگان به مراکز درمانی برای تشخیص قطعی افزایش یابد، افزود: در این ارتباط برای تشخیص این سویه، کیت های تشخیص سریع کرونا اهمیت ویژه ای دارد که با دانشگاه علوم پزشکی استان در این خصوص مکاتبه شده است.

وی اظهار داشت: کیت های تشخص سریع کرونا به ویژه اُمیکرون درتعیین تکلیف مبتلایان سرپایی و همچنین بستری اهمیت ویژه ای دارد و تامین آنها می تواند مشکلات و آسییب پذیری های احتمالی را کاهش دهد که امیدواریم دانشگاه  علوم پزشکی زنجان، مدیریت درمان تامین اجتماعی استان را مورد مساعدت قرار دهد.

این مسوول با تاکید بر اینکه شیوع این موج شرایط خاصی را در کشور ایجاد کرده است و عبور از این مرحله نیز نیازمند همکاری و هم افزایی بین ظرفیت‌های درمانی استان است، خاطرنشان کرد: مدیریت درمان این استان خود را مکلف به ارائه خدمات به ۵۱ درصد جمعیت بیمه شده استان می‌داند.